pin

Afiliere

Daca iti este familiara expresia “win-win situation” atunci stii deja o mare parte din ceea ce urmeaza sa iti detaliem mai jos prin prisma programului nostru de afiliere.

Ce se petrece mai exact?

Tu promovezi bijuteriile de pe site-ul nostru, iar noi iti oferim comision pe baza comenzilor livrate.

Pas cu pas:

Intri pe site, la sectiunea de “Afiliere” din cadrul coloanei dedicate “Client” aflate in Footer-ul paginii sau direct din contul tau de utilizator.

Citesti toate informatiile prezentate in detaliu aici, in documentul de “Termeni si Conditii”.

Odata ce ai pus cap la cap toate detaliile poti aplica, completand formularul de mai jos.

Formularul ajunge la noi, moment in care iti generam un contract de colaborare (in funtie de alegerea ta ca persoana fizica sau juridica). Tine cont, insa, ca o colaborare cu tine ca persoana fizica poate avea loc o singura data si cade integral in atributiile tale sa te informezi referitor la toate aspectele juridice si fiscale implicate de aceasta colaborare! Daca doresti sa colaboraram pe termen lung, cu caracter repetitiv, atunci este necesar sa devii o entitate juridica, emitand facturi fiscale.

Odata ce semnezi contractul, il trimiti catre noi, il inregistram si iti generam “o secventa de link” pe care trebuie sa o plasezi la finalul tuturor link-urilor pe care le folosesti in cadrul promovarii tale.

Odata ce incepi promovarea produselor noastre, iar clientii intra si plaseaza comenzi din acel link, aceste comenzi iti vor fi atribuite tie, urmand a primi comisionul aferent acestora. Comisionul se acorda doar cand o comanda este livrata si au trecut minim 14 zile de la livrarea acesteia.

Poti retrage acest comision in doua feluri:

  • sub forma de bani (valoarea minima pentru retragerea in bani a comisionului este de 100 de lei)
  • sub forma de voucher (valoarea minima pentru retragerea sub forma de voucher a comisionului este de 50 de lei) pe care il poti folosi la plasarea de comenzi pe site.

Poti solicita retragerea comisionului oricand, ori de cate ori doresti, atata vreme cat sunt respectate Termenii si Conditiile Programului de afiliere.

Daca vorbim aceeasi limba, hai alaturi de noi, in comunitatea iubitorilor de frumos, aplicand prin completarea formularului de mai jos.

WhatsApp
Loading...