pin

Cadouri inspirate pentru bărbații dragi din viața ta: soț, tată, frate

Autor: Andreea T.
Cadouri inspirate pentru bărbați

Fie că este Paștele, Crăciunul sau ziua lui, alegerea cadoului ideal pentru un bărbat se poate dovedi adesea o adevărată provocare. Acest lucru se întâmplă frecvent, deoarece gusturile bărbaților importanți din viața ta, fie că ne referim la soț, tată sau frate, sunt extrem de specifice și variază destul de mult de la un individ la altul. Căutarea unui cadou pentru un bărbat e o misiune pentru care trebuie să te pregătești și va trebui să-ți limitezi încă de la început opțiunile, ținând cont de vârstă, interesele lui, dar și de personalitate, un factor extrem de important.

 

Și pentru că opțiunile în alegerea cadoului ideal pentru bărbați sunt mult mai reduse decât în cazul celor pentru femei, îți vom oferi, în cele ce urmează câteva idei inspirate de cadou pentru bărbații dragi din viața ta, dar și de ceea ce trebuie să ții cont atunci când ești în căutarea cadoului ideal pentru el!

 

 

Cum alegi cadourile pentru bărbați

Așa cum am stabilit deja, în căutarea unui cadou perfect pentru bărbați trebuie să te înarmezi cu multă răbdare și să-ți limitezi opțiunile, pentru a evita astfel orele interminabile petrecute în magazine sau chiar și online.

 

 

Ține cont de vârstă

 

Așa cum este și firesc, preferințele bărbaților variază în funcție de vârstă. Chiar dacă, într-un fel sau altul, bărbații vor avea întotdeauna latura lor copilăroasă, lucrurile pe care le apreciază cu adevărat se vor schimba pe măsură ce înaintează în vârstă.

 

 

Interesele sale sunt un factor important

Dacă dorești să alegi un cadou inspirat pentru un bărbat important din viața ta, cu siguranță interesele sale vor juca un rol important. Unii bărbați preferă detaliile estetice elegante, alții sunt definiți de stilul sport. Unii bărbați sunt pasionați de jocuri video, pe când alții preferă activitățile în aer liber. Unora le place vinul, alții preferă să savureze un pahar de whisky. Atâta vreme cât ai un răspuns clar la întrebarea “Ce îi place?”, cu siguranță te vei simți inspirată să alegi un cadou pentru soțul, tatăl sau fratele tău.

 

 

Personalitatea lui îți va influența decizia

 

Încearcă să găsești atributele esențiale ale bărbatului important din viața ta și, în acest fel, opțiunile în ceea ce privește alegerea cadoului ideal se vor reduce considerabil.

 

Din experiența noastră, un lucru este cert: când vine vorba de cadouri pentru bărbați, indiferent de vârstă, interese sau personalitate, bijuteriile, fie că ne referim aici la brățări, lanțuri, ceasuri, butoni sau pandantive, sunt cadouri mai mult decât inspirate pentru orice bărbat important din viața ta. Așa că iată ce sugestii avem pentru tine!

 

 

Cadouri inspirate pentru soț

Bărbații la vârsta de 30 sau 40 de ani, încep să aprecieze din ce în ce mai mult lucrurile practice și să-și rafineze gusturile. Astfel, îți poți îndrepta atenția oricând spre cadouri precum ceasuri bărbătești, portofele sau genți de calitate. Fie că vei merge pe un stil de lux sau pe unul sport, pe Aur și Argint AEC vei găsi o mulțime de modele de ceasuri pentru bărbați, indiferent de stilul și gusturile soțului tău.

 

Desigur, cum eleganța începe să capete o anumită importanță, poți opta și pentru alegerea unei serviete de business, foarte apreciată de altfel, a unor brățări bărbătești elegante sau a unor băuturi scumpe și sofisticate.

bratara barbateasca aur 14k

Cadouri inspirate pentru tată

La această vârstă, poate fi destul de dificil să alegi cadourile ideale și este o provocare să încerci să-ți surprinzi tatăl într-un mod cât mai plăcut. O parte din răspunsul la întrebarea “Cum îl pot surprinde?” se regăsește în gusturile și hobby-urile pe care le-a dobândit încă din tinerețe, iar dacă eleganța este o caracteristică care-l definește, poți opta oricând pentru butoni de cămașă sau o cravată elegantă.

 

Și cum în această etapă bărbații devin preocupați de lucruri esențiale pentru ei, precum viața de familie și călătoriile, atunci o geantă de voiaj sau un joc de societate ar putea reprezenta și ele cadouri inspirate pentru tatăl tău!

butoni aur 14K

Cadouri inspirate pentru frate

În ceea ce privește cadoul ideal pentru fratele tău, aici vârsta joacă un rol destul de important. Dacă acest bărbat important din viața ta încă este în prima parte a tinereții, atunci cu siguranță nu va fi impresionat de extinderea colecției de cărți, ci va fi interesat de cadouri mai cool precum CD-uri cu muzica preferată, boxe wireless, căști de calitate sau jocuri video. În cazul în care depășește vârsta de 30 de ani, gusturile sale se vor rafina și va aprecia mult mai mult un parfum de calitate sau un ceas de firmă.

 

Indiferent de vârstă, însă, brățările, lanțurile și pandantivele pentru bărbați sunt cadoul ideal, iar pe Aur și Argint AEC le vei găsi în cele mai diversificate modele!

cruciulita din aur 14K

 

 bratara cu snur king aur 14k

 

Lasă-te inspirată de ghidul nostru de alegere a cadoului perfect pentru bărbații importanți din viața ta și alege să-i surprinzi într-un mod cât mai plăcut, demonstrându-le atenția pe care o acorzi stilului și intereselor lor!

 

 

Surse foto:

www.wallpaperflare.com

www.aursiargintaec.ro

www.aursiargintaec.ro

www.aursiargintaec.ro

www.aursiargintaec.ro

 

Articole similare:

Bijuteriile pentru bărbați: cum le purtăm

Bijuteriile pentru bărbați: cum le purtăm

Bijuteriile pentru bărbați vin, de cele mai multe ori, în completarea unui stil vestimentar personal, astfel că marii designeri au creat o modă a bijuteriilor destinate bărbaților, iar principiile nu sunt foarte diferite de cele pe care le regăsim în...

De ce bijuteriile din AUR 14k sunt o alegere superioară pentru femei? Avantajele și diferențele față de bijuteriile din argint sau oțel inoxidabil

De ce bijuteriile din AUR 14k sunt o alegere superioară pentru femei? Avantajele și diferențele față de bijuteriile din argint sau oțel inoxidabil

Poate de multe ori te gândești și tu la întrebarea: De ce să aleg bijuterii din aur când pot găsi aceleași modele din argint sau oțel inoxidabil mult mai ieftine?  Ei bine, răspunsul întrebării îl vom dezbate în...

Mărțișoare din aur: cum alegi un mărțișor din aur pentru cei dragi de 1 martie?

Mărțișoare din aur: cum alegi un mărțișor din aur pentru cei dragi de 1 martie?

Mărțișoarele din aur sunt la mare căutare în această perioadă. Pentru modul rafinat în care sunt lucrate, dar și pentru felul în care se păstrează în timp, mărțișoarele din aur devin adevărate dovezi de apreciere. Dar cum alegi un...

Cum alegi pandantivul: semnificațiile simbolurilor de pe ele

Cum alegi pandantivul: semnificațiile simbolurilor de pe ele

Alegerea colierului pe care îl porți nu este deloc întâmplătoare, cu atât mai mult cea a pandantivului care stă la baza lănțișorului. Lucrat în aur galben, alb sau roz, lănțișorul îmbracă perfect gâtul și subliniază...

produse recomandate

Daca ai nevoie de un cadou pentru persoana iubita si nu stii ce sa alegi, lasa-te inspirat de cele mai cautate bijuterii de pe site-ul nostru. Fie ca este vorba de inele de logodna, cercei, bratari, pandantive, lanturi, brose, butoni, ace de cravata, ceasuri, coliere, seturi, te poti baza pe Aur si Argint AEC.

Loading...