pin

Care-i treaba cu bijuteriile personalizate? Tipuri de bijuterii personalizate din aur.

Care-i treaba cu bijuteriile personalizate? Tipuri de bijuterii personalizate din aur.

Că bijuteriile din aur sunt fantastice, uimitoare prin îndrăzneala lor și de-a dreptul sclipitoare știi deja. Ce nu știi este că făurarii nu stau nicio clipă locului și caută mereu să te surprindă cu noi bijuterii din aur. Modul în care reușesc să o facă nu este un secret, ci ține mai degrabă de imaginația ta și iscusința mâinilor noastre. Cum așa?

 

Ei bine, cele mai frumoase cadouri din aur sunt bijuteriile personalizate, fie că le alegi pentru tine, fie că vor fi oferite celor dragi. Bijuteriile personalizate din aur sunt unice și poartă pecetea inspirației tale, se adaptează oricărui stil și nu se demodează niciodată. Dacă imaginația nu are limite, atunci și modelele care ies din atelier sunt infinite. 

 

Tipuri de bijuterii din aur personalizate 

 

În funcție de modelul pe care ți-l dorești, trebuie să știi ce modalitate de personalizare a bijuteriilor din aur să alegi. Uite cum începe magia: 

 

  1. Bijuterii din aur personalizate prin decupare laser

Clasicele lănțișoare de aur cu nume sunt și mai speciale dacă alegi un model realizat prin decuparea cu laser. Cea mai nouă tehnică în materie de personalizare a ajuns în atelier și face deja furori. Partea cea mai bună e că putem realiza orice model de lănțișor de aur personalizat cu nume sau inițială, așa că nu trebuie să îți faci griji dacă porți un nume rar.

 

LP16113

 

De lănțișoarele din aur cu cruciuliță și nume ce zici? 

 

LP16122

 

  1. Bijuterii din aur personalizate prin gravură 

Gravura este cea mai cunoscută metodă folosită pentru bijuterii din aur personalizate. Prin gravarea bijuteriilor din aur, povestea ta prinde viață în cuvinte și semnificații știute doar de tine. Dacă vine vorba despre verighete personalizate cu data nunții, brățară de aur gravată cu nume sau medalioane de aur personalizate, lasă dorințele tale pe mâna noastră. 

 

BS18334

 

  1. Bijuterii din aur personalizate la comandă

Ocaziile speciale din viața ta merită marcate prin bijuterii de aur pe măsură. Absolvirea, momentul în care devii mamă sau o nouă pasiune care te face fericită sunt motive întemeiate pentru care să comanzi bijuterii din aur la comandă. Astfel vei rememora de fiecare dată amintirile frumoase care te-au făcut să zâmbești. 

 

LP16121

LP16118

 

Nu uita că și bijuteriile din aur la comandă sunt gravabile, așa că le poți adăuga oricând un plus de personalitate. 


Vrei o brățară de aur gravată, bijuterii de aur personalizate cu nume sau bijuterii cu fotogravură aur? Sau poate ai un model de inel de aur în minte? Bijuteria ta de vis este la un click distanță. Povestim pe îndelete despre cum va arăta noua ta bijuterie personalizată din aur și ți-o livrăm oriunde în țară, în ambalaj cadou ecologic.

Articole similare:

Idei de cadouri pentru botez

Idei de cadouri pentru botez

Botezul este unul dintre cele mai încărcate de emoție evenimente din viața proaspeților părinți, iar binecuvântarea venirii pe lume a unui copil se sărbătorește, în orice familie, cu multă bucurie.   La pachet cu emoțiile vine...

Două metode prin care pot fi personalizate bijuteriile din aur

Două metode prin care pot fi personalizate bijuteriile din aur

Dacă stăm de vorbă cu mamele noastre, descoperim că poartă inelul de logodnă de ani buni, iar el continuă să arate impecabil. Cu alte cuvinte, aurul reușește să treacă proba timpului cu grație, acesta fiind și motivul principal pentru care îl alegem...

5 bijuterii esențiale pe care fiecare femeie trebuie să le aibă

5 bijuterii esențiale pe care fiecare femeie trebuie să le aibă

Vine o vreme când te îndrăgostești iremediabil de bijuteriile din aur. În acel moment știi că feminitatea și eleganța te vor urmări la orice pas timp îndelungat. Bijuteriile sunt mai mult decât o pasiune. Sunt dovada că te iubești...

Cum să descurci un lănțișor înnodat fără sa il degradezi

Cum să descurci un lănțișor înnodat fără sa il degradezi

Mai este un secret pentru cineva faptul că, puse în aceeași cutie pentru bijuterii, alături de alte accesorii, lănțișoarele se pot înnoda? Știm, ne-am confruntat și noi cu aceeași problemă. We feel you! Dacă felul în care acestea ajung să se...

Loading...