pin

Ce brățări se poartă în 2019

Autor: Andreea T.
Ce bratari se poarta ?n 2019

Într-o lume dominată de trenduri, bijuteriile reprezintă elementul indispensabil pentru a crea o tinută elegantă și rafinată, în orice moment al zilei și sunt folosite atât ca accesoriu de înfrumusețare, dar și ca modalitate de impunere în anumite grupuri sociale.

Tocmai pentru că regulile în modă se schimbă de la un sezon la altul, trebuie să ne asigurăm că le respectăm întocmai, astfel, ceea ce astăzi este ,,la modă”, mâine poate fi considerat demodat. Iar bijuteriile sunt o parte esențială din orice ținută, care, în funcție de modul de accesorizare, se poate transforma într-o adevărată apariție ori, din contră, într-o catastrofă.

De la o ținută lejeră, de zi și până la una extravagantă, de seară, bijuteriile creează o abordare statement, ce mizează pe accesorii grandioase, de influențe baroce, bazată pe metale precum aur, argint ori pietre prețioase. Astfel, orice ținută capătă, cu accesoriul potrivit, valențe noi, cu atât mai mult cu cât se promovează imaginea unei femei puternice, încrezătoare, care nu se teme să-și expună latura creativă.

 

Brățări de aur la modă

Toate accesoriile la un loc? Niciodată! Dacă optăm pentru brățări de aur, renunțăm la cerceii supradimensionați, dacă spunem nu unui colier, atunci alegem o brățară. Ne dorim să radiezi, nu să te transformi într-un suport pentru bijuterii.

Brățările la modă în acest sezon sunt cele îndrăznețe, care sparg tiparul prin dimensiune, prin aerul sofisticat și elegant și prin aspectul nonconformist și s-au transformat, în ultimul timp, în adevărate piese de rezistență în colecția de bijuterii a oricărei femei. În plus, dacă celelalte accesorii sunt mai puțin expuse, brățările le vezi și te bucuri de frumusețea lor tot timpul.

Materialul principal din care sunt realizate brățările la modă pentru acest an sunt aurul și argintul, urmate de pielea naturală, pentru un look minimalist.

Bratara semi-fixa aur galben zirconia verde

Podiumurile de modă, dominate de brățări masive din aur

Cu cât mai opulente, cu atât mai bine! Cu cât mai multe zale, cu atât mai apreciate! Asta pare să transmită marile podiumuri fashion din întreaga lume, prin ținutele accesorizate cu brățări fixe de aur, purtate peste mâneca unei rochii.

Și, de ce nu ar alege marile case de modă să accesorizeze ținutele cu brățări metalice, dacă până și prințesele razboince purtau accesorii masive pe întreg antebrațul? Iar mesajul este unul cât se poate de simplu: femeile sunt pregătite, oricând, de luptă!

 

Brățări mobile din aur, pentru un efect chic

Argintii, aurii sau în nuanța aurului roz, brățările mobile sunt extrem de versatile, iar acesta este, fără doar și poate, un avantaj incontestabil, în fața altor accesorii din aceeași categorie. Nu atât de opulente precum cele masive, însă extrem de chic și de softisticate, brățările mobile pot fi purtate atât la un look casual, dar și la unul office, fiind ușoare și delicate, astfel că nu îți îngreunează mișcările și aproape că nu le simți pe încheietura mâinii.

Așadar, fiți îndrăznețe și adoptați stilul propus de designeri. Veți capta atenția pretutindeni și veți învăța să vă puneți în valoare creativitatea și feminitatea.

Articole similare:

Cum să porți mai multe inele în același timp

Cum să porți mai multe inele în același timp

Să porți mai multe bijuterii în același timp se dovedește a fi un trend pe placul tuturor, însă cum poți face asta, fără a crea un look încărcat? Inelele de aur sunt accesorii care pot fi purtate atât la ocazii speciale,...

10 lucruri pe care nu le știai despre bijuteriile de aur din colecțiile AEC

10 lucruri pe care nu le știai despre bijuteriile de aur din colecțiile AEC

Oriunde dai click pe site ți se dezvăluie modele inedite din colecțiile de bijuterii de aur AEC. Cercei de aur, inele de aur cu charm, lănțișoare cu pandantive de aur sau bijuterii gravabile de aur sunt doar câteva dintre categoriile care îți vor...

Bijuterii filigran din aur: ce sunt și cum să le asortezi?

Bijuterii filigran din aur: ce sunt și cum să le asortezi?

Când vine vorba de bijuterii din aur găsești o gamă uluitoare de modele din care să alegi. De-a lungul timpului, bijuteriile din aur au cunoscut o varietate de stiluri. Altfel spus, fiecare epocă sau trend a marcat evoluția colecțiilor de bijuterii din...

Cum să descurci un lănțișor înnodat fără sa il degradezi

Cum să descurci un lănțișor înnodat fără sa il degradezi

Mai este un secret pentru cineva faptul că, puse în aceeași cutie pentru bijuterii, alături de alte accesorii, lănțișoarele se pot înnoda? Știm, ne-am confruntat și noi cu aceeași problemă. We feel you! Dacă felul în care acestea ajung să se...

Loading...