pin

Ce mesaje gravezi pe bijuterii? Idei de mesaje gravate pentru bijuterii personalizate

Ce mesaje gravezi pe bijuterii? Idei de mesaje gravate pentru bijuterii personalizate

Bijuterii personalizate și mii de amintiri pe care le poartă cu ele. Așa începe povestea bijuteriilor de aur gravate cu semnificații dintre cele mai alese. De ce iubim atât de mult bijuteriile personalizate cu mesaje? Ei bine, se spune că fiecare sentiment își găsește traducerea atunci când urmează să fie gravat în aur. Iar dorințele și trăirile care vă unesc nu fac excepție. În acest articol îți vom oferi idei de mesaje gravate cu care să personalizezi bijuteriile din aur de 14 karate. Doar stai aproape și ia notițe!

Idei de mesaje gravate pentru bijuterii personalizate 

 

Oricui i se poate întâmpla să rămână în pană de idei. Iar articolul acesta este menit să te ajute chiar atunci când nu știi ce mesaje să gravezi pe bijuterii. Înainte de toate, vrem să îți amintim că în atelierul AEC ne îndeletnicim cu bijuterii la comandă și bijuterii personalizate pe care le gravăm chiar noi, cu migală și pasiune pentru frumos. Așa că nu îți va rămâne decât să ne spui ce mesaj gravezi pe bijuteriile pe care le comanzi de pesite. 

Așadar, să curgă ideile: 

  1. Ieși din tipare când vine vorba de bijuterii personalizate. Alege un mesaj sau un cuvânt care să rezume relația pe care o ai cu persoana căreia îi va fi oferită bijuteria. De asemenea, optează pentru mesaje scurte de gravat. Au un impact mai mare în ochii cititorului și ajung direct la suflet. Gândește-te la un cuvânt care vă definește, alege un font drăguț, iar de ambalarea cadou ne ocupăm noi. 

  2. Cine spune că doar cuvintele sunt apreciate pe bijuterii gravate? Spre exemplu, dacă te gândești la un cadou pentru iubit renunță la cele două cuvinte clasice în schimbul unui simbol care vă face pe amândoi să zâmbiți. City break-ul acela în doi sigur are mai multe de spus. 

  3. Bijuterii gravate cu ziua în care v-ați cunoscut? Spus și făcut! Te întrebi ce se gravează pe verighete? Data nunții alături de prenume vor marca puternic uniunea dintre voi.  

  4. Dacă te gândești la texte de gravat pe brățări pentru copii inițialele numelui, data botezului sau a nașterii ori o binecuvântare sunt câteva idei de mesaje gravate. 

  5. Pentru cea mai bună prietenă se potrivesc de minune mesajele gravate pe brățări cu plăcuță de aur. Apelează la imaginație și fă-o să își amintească mereu motivul pentru care îți este prietenă. Sau, dacă vrei un cadou mai special, personalizează bijuteria cu fotogravură și oferă-i un pandantiv cu chipurile voastre. 

 

pandantiv-aur-14k-placuta-gravabila-pd5963-69543

 

Ce bijuterii gravabile vei găsi în colecțiile AEC? 

Colecțiile AEC nu încetează să te surprindă mai ales când vine vorba de bijuterii personalizate. Fie că alegi bijuterii la comandă sau bijuterii gravabile cu mesaj, nu există limite. Aproape orice bijuterie de aur poate deveni un cadou personalizat cu mesaj gravat. 

Cerceii cu bănut, pandantivele saubrățările gravabile și inelele te așteaptă pe site într-o multitudine de modele din aur de 14 karate!

Articole similare:

Bijuterii la fel pentru cele mai bune prietene: Cu ce cadou o surprinzi pe BFF?

Bijuterii la fel pentru cele mai bune prietene: Cu ce cadou o surprinzi pe BFF?

Bijuteriile pentru cele mai bune prietene sunt o dovadă atemporală de recunoștință. Este modul vostru de a vă spune că prietenia va dăinui pentru totdeauna. Fie că este vorba despre brățări pentru prietene sau bijuterii simbolice pentru cele mai bune...

Bijuterii în stil vintage: Cum le recunoști și Cum să le porți?

Bijuterii în stil vintage: Cum le recunoști și Cum să le porți?

Prima impresia când auzi de stilul vintage al bijuteriilor te-ar putea duce cu gândul la faptul că ele sunt vechi. Dimpotrivă. Bijuteriile vintage se referă la stilul atemporal pe care acestea îl au și nota autentică pe care o conferă unei...

Istoria brățării: ce semnificație avea pe vremuri și sub ce tipuri o găsești azi

Istoria brățării: ce semnificație avea pe vremuri și sub ce tipuri o găsești azi

Bijuteriile au avut, de-a lungul timpului, atât rolul de a înfrumuseța look-ul oricărei femei care apelează la accesorizarea unei ținute, dar și de a contura și de a manifesta personalitatea celor care le poartă. Ce ar fi o ținută impecabilă fără...

Lănțișoare și pandantive: cum le alegi pe cele perfecte, care să te diferențieze

Lănțișoare și pandantive: cum le alegi pe cele perfecte, care să te diferențieze

Colierele îmbracă perfect gâtul, însă, înainte de a alege să porți un lănțișor, există câteva aspecte de care trebuie să ții cont. Lanț subțire sau unul format din mai multe rânduri? Aur alb, aur galben sau aur roz?...

produse recomandate

Daca ai nevoie de un cadou pentru persoana iubita si nu stii ce sa alegi, lasa-te inspirat de cele mai cautate bijuterii de pe site-ul nostru. Fie ca este vorba de inele de logodna, cercei, bratari, pandantive, lanturi, brose, butoni, ace de cravata, ceasuri, coliere, seturi, te poti baza pe Aur si Argint AEC.

WhatsApp
Loading...