WhatsApp

Cosul de cumparaturi

Nu aveti produse in cos.

Cum alegi inelul potrivit?

Cum alegi inelul potrivit?

Inelele pe care le purtam ne spun multe despre starea noastra de spirit, la fel cum si imbracamintea graieste enorm de multe despre ce stil de viata abordam, cu ce tip de energie ne-am trezit in acea dimineata sau ce planuri avem sa ducem la capat.

 

Desigur, metalele pe care le purtam trebuie sa ne incunune credintele. Noi suntem de parere ca inelele de aur de 14K sunt o buna oportunitate de a ne pune in valoare, la fel de pretioase cum suntem si noi. Desigur ca vor concura in permanenta cu inelele din metale comune, mult mai pasibile impopotonarii, insa numai noi stim cat de deosebite sunt inelele din aur si cat de fantastic se aseaza pe degetelele noastre. Intrebarea noastra este cum alegi ce tip de inel ti se si potriveste in functie de degetele voastre.

 

  • Degete scurte - pentru acest tip de degetele este bine sa va indreptati catre inele subtiri, si nu late. Ineluse din aur care sa aiba o piatra sau tipul de montura "Marchiz" (o piatra centrala inconjurata de alta pietricele mici) pe forma ovala sau lacrima.

 

  • Degete lungi - Inelele din aur de 14K pot fi oricat de ample, oricat de voluminoase, ele iti vor veni bine, intrucat poti alege fara probleme tipul de inel dorit. Ba mai mult decat atat, inele din aur sa tot fie ca sa iti umple degetelele!

 

  • Degete FOARTE subtiri - Daca mereu ai probleme in a-ti alege inelele din aur, pentru ca circumferinta este foarte mica, atunci ar fi bine sa te orientezi catre ineluse cu mai multe pietre, cu o incasetare lata sau cu o forma lata, care sa echilibreze proportiile.

 

  • Degete groase - acest tip de degetele ar trebui "umplute" cu ineluse cu un format deosebit, in care liniile sunt curbate, intortocheate si creaza iluzia unui deget alungit. Daca alegi ideea de inel solitaire din aur, ar fi o varianta grozava daca te-ai orienta spre inele cu pietre lacrima sau a caror banda porneste dintr-un punct al pietrei si se inchide intr-un altul, asemenea unui inceput de impletitura.

 

  • Degete/maini patratoase - ca sa puteti aduce un echilibru vizual ar trebui sa va indreptati privirea catre inele mai putin unghiulare, ci inele din aur cu forme curbate - pietre rotunde, ovale, fara incasetare cu gherute, ci cu o incasetare continua a pietrei. Inelele fara pietre la care va puteti gandi sunt cele cu banda subtire, circulara, evitand cat mai mult unghiurile si agreand cat mai mult modele si simboluri circulare.

 

imagine

Marimea inelului - ce NUMAR port?

Marimea inelului - ce NUMAR port?

Nu va puteti asuma cumpararea unui inel din aur fara sa stiti exact ce dimensiune purtati. Ne confruntam mereu cu intrebari legate de marimile inelelor, potrivirea acestora cu dimensiunile degetelor clientelor, fapt pentru care am pus la dispozitia dumneavoastra un...

Bijuterii din aur - scurtă incursiune în istorie

Bijuterii din aur - scurtă incursiune în istorie

Aurul a reprezentat întotdeauna un statut social unic. De-a lungul secolelor a fost considerat un metal valoros, iar istoria acestuia este departe de a se termina. De la Egiptul Antic pân─â la Trezoreria Statelor Unite, pu╚Ťine metale se pot l─âuda cu o...

Aur de 14K vs. 18K - Care este diferen╚Ťa?

Aur de 14K vs. 18K - Care este diferen╚Ťa?

A oferi o bijuterie cuiva drag înseamn─â a-i d─ârui ╚Öi o amintire, pentru c─â bijuteriile marcheaz─â momente importante din via╚Ť─â: feti╚Ťa prime╚Öte cerceii la botez, iubita prime╚Öte inelul de logodn─â de la partenerul ei, verighetele simbolizeaz─â unirea...

Br─â╚Ťara din aur fix─â versus br─â╚Ťara din aur mobil─â. Cum o alegi pe cea potrivit─â ╚Öi cum o por╚Ťi pe fiecare

Br─â╚Ťara din aur fix─â versus br─â╚Ťara din aur mobil─â. Cum o alegi pe cea potrivit─â ╚Öi cum o por╚Ťi pe fiecare

Bijuteria potrivit─â completeaz─â ╚Öi înnobileaz─â orice ╚Ťinut─â, iar br─â╚Ť─ârile din aur sunt unele dintre cele mai seduc─âtoare ╚Öi expresive accesorii. Cum alegi br─â╚Ťara potrivit─â, când ai atâtea op╚Ťiuni la dispozi╚Ťie? Culoarea, m─ârimea ╚Öi...

Loading...