pin

Cum alegi inelul potrivit?

Autor: Andreea T.
Cum alegi inelul potrivit?

Inelele pe care le purtam ne spun multe despre starea noastra de spirit, la fel cum si imbracamintea graieste enorm de multe despre ce stil de viata abordam, cu ce tip de energie ne-am trezit in acea dimineata sau ce planuri avem sa ducem la capat.

 

Desigur, metalele pe care le purtam trebuie sa ne incunune credintele. Noi suntem de parere ca inelele de aur de 14K sunt o buna oportunitate de a ne pune in valoare, la fel de pretioase cum suntem si noi. Desigur ca vor concura in permanenta cu inelele din metale comune, mult mai pasibile impopotonarii, insa numai noi stim cat de deosebite sunt inelele din aur si cat de fantastic se aseaza pe degetelele noastre. Intrebarea noastra este cum alegi ce tip de inel ti se si potriveste in functie de degetele voastre.

 

  • Degete scurte - pentru acest tip de degetele este bine sa va indreptati catre inele subtiri, si nu late. Ineluse din aur care sa aiba o piatra sau tipul de montura "Marchiz" (o piatra centrala inconjurata de alta pietricele mici) pe forma ovala sau lacrima.

 

  • Degete lungi - Inelele din aur de 14K pot fi oricat de ample, oricat de voluminoase, ele iti vor veni bine, intrucat poti alege fara probleme tipul de inel dorit. Ba mai mult decat atat, inele din aur sa tot fie ca sa iti umple degetelele!

 

  • Degete FOARTE subtiri - Daca mereu ai probleme in a-ti alege inelele din aur, pentru ca circumferinta este foarte mica, atunci ar fi bine sa te orientezi catre ineluse cu mai multe pietre, cu o incasetare lata sau cu o forma lata, care sa echilibreze proportiile.

 

  • Degete groase - acest tip de degetele ar trebui "umplute" cu ineluse cu un format deosebit, in care liniile sunt curbate, intortocheate si creaza iluzia unui deget alungit. Daca alegi ideea de inel solitaire din aur, ar fi o varianta grozava daca te-ai orienta spre inele cu pietre lacrima sau a caror banda porneste dintr-un punct al pietrei si se inchide intr-un altul, asemenea unui inceput de impletitura.

 

  • Degete/maini patratoase - ca sa puteti aduce un echilibru vizual ar trebui sa va indreptati privirea catre inele mai putin unghiulare, ci inele din aur cu forme curbate - pietre rotunde, ovale, fara incasetare cu gherute, ci cu o incasetare continua a pietrei. Inelele fara pietre la care va puteti gandi sunt cele cu banda subtire, circulara, evitand cat mai mult unghiurile si agreand cat mai mult modele si simboluri circulare.

 

imagine

Articole similare:

Bijuteriile în care merită să investești pe termen lung

Bijuteriile în care merită să investești pe termen lung

Calitate și nu cantitate se aplică în mai toate situațiile, iar bijuteriile nu fac excepție, atunci când vine vorba despre investiții inteligente. Există piese vestimentare și accesorii care sunt un must have în dressing-ul oricărei femei,...

Cele mai frumoase simboluri și semnificații ale bijuteriilor din AUR 14K pentru a-ți completa stilul personal

Cele mai frumoase simboluri și semnificații ale bijuteriilor din AUR 14K pentru a-ți completa stilul personal

Nu am vrea tocmai să ne lăudăm, DAR suntem bucuroși să îți spunem că după multe căutări am putea spune că am găsit cele mai frumoase simboluri și semnificații ale bijuteriilor din AUR 14K. De ce am pornit această căutare? Tocmai pentru a-ți da...

Inele din aur cu charm: tendințe, modele și cum le porți?

Inele din aur cu charm: tendințe, modele și cum le porți?

Inelele din aur cu charm poartă simboluri aparte. Unele mai cunoscute, altele care așteaptă să le oferi tu semnificații noi. Ce e cert este că inelele cu charmuri au acaparat lumea accesoriilor. Sunt versatile, strălucitoare, mereu în trend și tot mai des...

Cum poți purta inelele de aur - trucuri pe care trebuie să le afli și tu

Cum poți purta inelele de aur - trucuri pe care trebuie să le afli și tu

Inelele din aur îți completează look-ul și te ajută să transmiți un mesaj puternic celor din jur, dar pentru aceasta, e bine să ții cont de anumite reguli și trucuri smart despre diversele moduri în care le poți purta. Nu te speria de norme și...

Loading...