pin

Idei Cadouri de 8 Martie (Ziua Femeii) pentru mama, sora, iubita

Autor: Andreea T.
Idel de cadouri de 8 martie - ursulet

Martie este luna dedicată femeilor, fie că vorbim despre iubită, soție, o bună prietenă, o colegă de la birou, despre mamă ori despre soră. Fiecare în parte merită un cadou special de 8 Martie, un cadou care să simbolizeze grija și dragostea pe care le-o porți.

Mai mult decât atât, ziua de 8 Martie, cunoscută drept Ziua Internațională a Femeii, sărbătorită, pentru prima dată, la New York, pe 28 februarie 1900, este cunoscută ca fiind și Ziua Mamei, ocazie cu care fiecare dintre noi își arată aprecierea față de persoana care ne iubește necondiționat: mama.

 

Și, pentru că știm că alegerea unui cadou nu este cel mai ușor lucru din lume, ți-am pregătit, mai jos, o selecție cu cele mai inspirate cadouri pentru această zi.

  

Cadouri de 8 Martie pentru mamă

 

Mama este persoana care ne înțelege cel mai bine, care ne susține și care ne iubește necondiționat și, chiar dacă dragostea ta față de ea este cel mai frumos lucru pe care i-l poți dărui, de 8 Martie o poți surprinde cu un buchet de flori și cu o bijuterie personalizată, iar cei de la Aur și Argint AEC te pot consilia în alegerea unui accesoriu care sigur o va cuceri și care va avea o valoare sentimentală aparte.

 

Idei de cadouri de 8 martie - lalele

 

Cadouri de 8 Martie pentru iubită/soție

 

Atunci când ești în căutarea cadoului perfect pentru femeia din viața ta, fie că sunteți împreună de doar câteva luni, fie că sunteți căsătoriți și deja îi cunoști gusturile, alegerea poate fi una destul de dificilă, mai ales atunci când inspirația nu își face simțită prezența.

 

Dacă știi care este parfumul pe care îl poartă cel mai des, poți merge la sigur cu această alegere, fiindcă oricărei femei îi place să fie răsfățată cu delicatețea unui parfum.

 

Idei de cadouri de 8 martie - felicitare

 

Și, pentru că bijuteriile sunt cele mai bune prietene ale unei femei, poți alege și un pandantiv din aur, gravat cu ziua în care v-ați cunoscut. Cu siguranță va aprecia gestul tău romantic!

 

Cadouri de 8 Martie pentru soră sau fiică

 

Ziua internațională a Femeii este prilejul ideal pentru a te întâlni cu familia, să vă bucurați împreună de momente speciale și să depănați amintiri. Așadar, ce spui de un buchet de zambile pentru fiica ta, care este o romantică incurabilă?

 Idei de cadouri de 8 martie - zambile

 

Sora ta sigur se va bucura să se bucure alături de tine de o experiență palpitantă, iar aici o poți surprinde cu un salt cu parașuta, un abonament la sala de fitness ori o invitație la teatru.

 

Cadouri de 8 Martie pentru colega de birou

 

Îți amintești când colega de la birou te-a ajutat să rezolvi task-ul ala? Este momentul să faci și tu un gest frumos pentru ea! Ce spui dacă o aștepți la birou cu o cafea aburindă și cu un buchet de lalele? Suntem sigur că îi vei face dimineața mult mai frumoasă și că va avea spor întreaga zi!

 Idei de cadouri de 8 martie - lalele cafea

 

 

O carte pentru cea mai bună prietenă, de 8 Martie

 

Cu siguranță ai cel puțin o prietenă care adoră să petreacă timpul liber citind, sub bătaia razelor de soare, în timp ce se bucură de o cafea aromată. Indiferent că preferă cărțile motivaționale ori pe cele de dragoste, plăcerea pentru lectură o va ajuta să se relaxeze și să își amintească de tine, atunci când citește.

 Idei de cadouri de 8 martie - carte

 

Surse foto:

https://www.piqsels.com/
https://www.piqsels.com/
https://www.piqsels.com/

 

Articole similare:

Aur alb sau galben - care este mai prețios?

Aur alb sau galben - care este mai prețios?

Bijuteriile vor rămâne întotdeauna un dar de suflet, pe care îl oferim persoanelor care joacă un rol important în viața noastră, dar care, mai ales, ocupă un loc cu totul și cu totul special în inima noastră. Aurul rămâne unul...

Ghidul bijuteriilor Anturaj și cum le porți?

Ghidul bijuteriilor Anturaj și cum le porți?

Crezi sau nu, bijuteriile Anturaj au o putere magnifică de a te purta înapoi în timp. Designul lor maiestuos recreează în totalitate stilul regal, aristocrat și extrem de elegant al duceselor. Atemporale datorită aurului de 14 karate din care prind...

5 modele de lănțișoare din aur sub 300 de lei

5 modele de lănțișoare din aur sub 300 de lei

Un lănțișor din aur 14K elegant sau cu un pandantiv care simbolizează multe pentru tine nu este întotdeauna scump. Dimpotrivă, până acum te-am convins de mai multe ori că bijuteriile fermecătoare nu te surprind doar prin felul în care arată....

Ce sunt bijuteriile statement și cum le porți

Ce sunt bijuteriile statement și cum le porți

Accesorizarea a marcat, de-a lungul timpului, numeroase etape, iar fiecare perioadă s-a diferențiat, din punct de vedere stilistic, prin intermediul bijuteriilor.  Indiferent că vorbim despre un colier, un set de brățări sau o pereche de cercei, accesoriile...

Loading...