pin

Cele mai inspirate idei de cadouri pentru botez

Autor: Andreea T.
Idei de cadouri pentru botez

Botezul este unul dintre cele mai încărcate de emoție evenimente din viața proaspeților părinți, iar binecuvântarea venirii pe lume a unui copil se sărbătorește, în orice familie, cu multă bucurie.

 

La pachet cu emoțiile vine și stresul alegerii cadoului potrivit unui asemenea prilej, atât pentru prietenii apropiați, cât și pentru familie. Și, ca să fim pregătiți, este bine să planificăm din timp căutarea și alegerea cadoului, iar primul pas este să ne răspundem la câteva întrebări esențiale: ne uităm după un cadou pentru fetiță sau pentru un băiețel? Vrem un cadou practic, care să le fie de folos și părinților sau alegem ceva simbolic, pentru nou-născuți? Indiferent de alegerea făcută, cadoul pentru botez trebuie ales cu grijă și, cel mai important, oferit cu mult drag și cu iubire. Tocmai de aceea, ți-am pregătit, în rândurile de mai jos, câteva sugestii și idei de cadouri pentru botez pe care le poți oferi atunci când participi la un asemenea eveniment.

 

 

Cum alegem cel mai potrivit cadou pentru botez

 

Am stabilit, mai sus, că primul pas în alegerea cadoului potrivit pentru petrecerea de botez este să știm, încă de la început, către ce anume ne orientăm, mai ales că fiecare invitat va vrea să ofere un cadou unic, apreciat de către părinți și de care cel mic să se bucure, atunci când va mai crește.

 

 cadouri botez fetita

 

Printre cele mai populare cadouri de botez se numără acele articole care le pot fi de folos părinților în primul an de viață al bebelușului: cărucioare, scaune auto, accesorii pentru prepararea gustărilor, leagăne de interior, de pildă. De luat în considerare sunt și hăinuțele pentru copii, care se dovedesc extrem de utile și de practice. Astfel, nu vei da niciodată greș cu o rochiță de prințesă sau cu un sarafan pentru plimbările prin parc.

 

Jucăriile de pluș, jucăriile educative, cutiuțele muzicale, toate se regăsesc într-o paletă extrem de variată și, cu siguranță, vor fi îndrăgite atât de către cel mic, dar și de către părinți, care le pot folosi atunci când vor să-l adoarmă pe cel mic.

 

 

Cadouri de botez pentru băieței

Cadourile de botez pentru băieței sunt, poate, cel mai ușor de ales, iar asta pentru că discutăm despre obiecte utile, cum ar fi, așa cum menționam și mai sus, cărucioare, scaune, dar și mașinuțe, centre de activități si diverse jocuri care să îl ajute să își dezvolte motricitatea. De asemenea, un costumaș chic, o cămășuță personalizată sau un tricou imprimat cu eroul preferat din desenele animate va face deliciul părinților.

 cadouri botez baietele

 

Chiar dacă este mic, nu înseamnă că băiețelul nu se va bucura de o mașinuță electrică sau de o pușculiță în formă de animăluț. Cu siguranță va învăța să facă economii încă de la o vârstă fragedă.

  

Cadouri de botez pentru fetițe

 Exista o multitudine de creații vestimentare pentru micile prințese, care mai de care mai fistichii, iar cea mică se va bucura să poarte, la petrecerea de moț, rochița de prințesă pe care a primit-o la botez.

 

O altă idee de cadou de botez pentru fetițe poate fi o bijuterie personalizată, iar pe Aur si Argint AEC găsești o gamă variantă de bijuterii, dedicată micilor prințese.

 

 bijuterii botez bratara gravabila

cadouri botez bijuterii

 

Bijuteriile pot fi personalizate cu numele sau cu inițialele copilului și poti opta fie pentru un lănțișor finuț, fie pentru o brățară din metale prețioase. Este important să alegi bijuterii care nu sunt confecționate din metale care pot provoca alergii și care au un sistem de prindere foarte bun.

 

Indiferent de ceea ce îți dorești de la un cadou - utilitate sau ceva simbolic - asigură-te că alegi un dar cât mai personal și memorabil, de care să își amintească cu drag, în timp. Cadourile originale sunt ținute minte o viață întreagă!

 

Surse foto:

 

https://www.piqsels.com

https://www.piqsels.com

https://www.piqsels.com

https://www.aursiargintaec.ro

https://www.aursiargintaec.ro

 

Articole similare:

Inele din aur cu charm: tendințe, modele și cum le porți?

Inele din aur cu charm: tendințe, modele și cum le porți?

Inelele din aur cu charm poartă simboluri aparte. Unele mai cunoscute, altele care așteaptă să le oferi tu semnificații noi. Ce e cert este că inelele cu charmuri au acaparat lumea accesoriilor. Sunt versatile, strălucitoare, mereu în trend și tot mai des...

Cum verifici o bijuterie?

Cum verifici o bijuterie?

Aliajele din zilele noastre sunt din ce în ce mai fine și imită aproape identic aurul galben sau aurul alb. Și nu ar fi de mirare să te confrunți cu problema bijuteriilor false chiar și în magazinele fancy și pretențioase. Acesta este și motivul...

Cum să porți mai multe inele în același timp

Cum să porți mai multe inele în același timp

Să porți mai multe bijuterii în același timp se dovedește a fi un trend pe placul tuturor, însă cum poți face asta, fără a crea un look încărcat? Inelele de aur sunt accesorii care pot fi purtate atât la ocazii speciale,...

Brățara tenis - Brățara de Aur care nu trebuie să îți lipsească din colecție

Brățara tenis - Brățara de Aur care nu trebuie să îți lipsească din colecție

Brațara tenis este, fără niciun dubiu, accesoriul care nu trebuie să îți lipsească din colecție. Diafană, din cale afară de elegantă și cu irizații sclipitoare, modelul de brățară tennis vorbește despre personalitatea ta. Inevitabil te va cuceri...

Loading...