pin

Lănțișoare de aur cu nume: Tipuri de Lănțișoare Personalizate și Cum Să le Porți?

Lănțișoare de aur cu nume: Tipuri de Lănțișoare Personalizate și Cum Să le Porți?

Dacă nu te numeri printre cele care au avut de mici lănțișoare din aur cu nume, timpul nu e pierdut. Moda lănțișoarelor din aur cu nume este încă în trend. Mai ales acum când există atât de multe modele de lanțișoare din aur cu pandantiv. Din dorința de a oferi un plus de personalitate bijuteriilor din aur, poți alege să le personalizezi. 

Fie că vorbim de bijuterii din aur la comandă sau de modele gravabile, trebuie să recunoști că literele din aur îți fură privirea și sunt extrem de elegante. Chiar și în rândul vedetelor internaționale, lănțișoarele din aur cu nume și-au căpătat admirația. După ce Sarah Jessica Parker a fost surprinsă purtând un colier din aur cu numele personajului Carrie, tot mai multe personalități au ales să poarte bijuterii personalizate. 

 

Modele de lănțișoare din aur cu nume

 

Lănțișoarele din aur cu nume au un farmec aparte. Dar uite câteva modele pe care să le iei în considerare atunci când alegi bijuterii din aur personalizate

  • Lănțișoarele din aur cu inițială sunt pe cât de simple, pe atât de rafinate. Ușor de asortat și delicate, literele din aur pot avea o caligrafie deosebită. 

  • Pentru cele care își doresc o bijuterie din aur versatilă, lănțișoarele cu pandantiv gravabil sunt minunate. Le poți purta cu numele gravat în aur la vedere sau ca pe un pandantiv cu simbolul preferat. Cu puțină imaginație, vei obține o bijuterie din aur de suflet. 

  • Clasicele lănțișoare din aur pot purta ORICE NUME pentru că le făurim la comandă. Cu siguranță ai văzut cel puțin o dată acest model: 

 

lantisoare-cu-pandantiv-dama-aur-14k-galben-orice-nume-la-comanda-lp16190-3

 

  • Mai noi în colecția noastră de bijuterii din aur online sunt lănțișoarele cu pandantiv și nume în cerc. Alături de ele se alătură cele cu cruciuliță din aur 14K și nume. Uite despre ce vorbim:  

 

lantisoare-cu-pandantiv-din-aur-14k-galben-orice-nume-la-comanda-lp16192-4

cruciulita-aur-14k-galben-orice-nume-la-comanda-ci19088-2

 

Cum porți lănțișoarele din aur cu nume? 

Ca orice alt colier din aur, lănțișoarele de aur cu nume merg mână-n mână cu piesele care au un decolteu rotund. Nu ai cum să dai greș cu varianta aceasta! Pentru cele mai noi modele cu cruciuliță de aur 14K, decolteul în V se potrivește de minune. Iar pentru că anotimpul rece a venit, uite un truc: poartă lănțișoarele cu pandantiv rotund și nume în cerc peste puloverele cu guler înalt. 

CITEȘTE ȘI Cum să porți bijuteriile din aur galben 14K? 

Unde să porți lănțișoare de aur cu nume? PESTE TOT: la birou, la petreceri, la facultate și, cu atât mai mult, atunci când vrei să nu treci neobservată. 

Lănțișoarele din aur cu nume - cele mai frumoase idei de cadou 

Ne place să credem că sunt specialiști în idei de cadou din aur. Trece lănțișoarele de aur cu nume pe lista de cadouri pentru cei dragi. Le poți oferi un lănțișor din aur cu numele lor sau cu orice alt nume care are o semnificație pentru ei.

 

Articole similare:

Ghidul pietrelor prețioase: culori și semnificații

Ghidul pietrelor prețioase: culori și semnificații

Încă din cele mai vechi timpuri, pietrele prețioase au fermecat și au impresionat popoare întregi, prin strălucirea și prin culorile lor spectaculoase. Au contribuit la crearea unor universuri magice, iar zeii le-au atribuit semnificații care de care...

Totul despre Black Friday. Ce este, ce înseamnă și cum a apărut

Totul despre Black Friday. Ce este, ce înseamnă și cum a apărut

Tu ce faci de Black Friday 2020? Noi îți propunem să fii cu ochii pe pagina noastră, pentru că ți-am pregătit surprize cu duiumul și nu mică îți va fi mirarea când vei descoperi întreaga selecție de bijuterii, la prețuri de...

Piatra de Ametist: Proprietăți, Beneficii și Semnificații pentru Ametist

Piatra de Ametist: Proprietăți, Beneficii și Semnificații pentru Ametist

Despre ametist se spun multe. Dar legenda ametistului pornește încă din Grecia Antică, de unde îi vine și denumirea. Amethystos face referire la intoxicat , plecând de la credința că piatra și-a protejat purtătorul de viciul lui...

5 secrete pe care trebuie să le știi înainte de a-ți cumpăra o bijuterie nouă

5 secrete pe care trebuie să le știi înainte de a-ți cumpăra o bijuterie nouă

Despre faptul că bijuteriile reprezintă o extensie a personalității purtătoarei, am povestit în nenumărate rânduri. În cele din urmă, este vorba despre stil personal, preferințe și atitudine. Dar astăzi ne-am propus să îți dezvăluim...

produse recomandate

Daca ai nevoie de un cadou pentru persoana iubita si nu stii ce sa alegi, lasa-te inspirat de cele mai cautate bijuterii de pe site-ul nostru. Fie ca este vorba de inele de logodna, cercei, bratari, pandantive, lanturi, brose, butoni, ace de cravata, ceasuri, coliere, seturi, te poti baza pe Aur si Argint AEC.

WhatsApp
Loading...