pin

Mărțișoare deosebite din AUR 14K pentru 1 Martie

Mărțișoare deosebite din AUR 14K pentru 1 Martie

Primăvara cu alai de flori și voioșie bate la ușă. Dar nu vine singură, ci aduce cu ea o colecție tare dragă nouă, pe care o făurim în fiecare an cu aceeași pasiune. De ce mărțișoare din AUR 14K? Dacă nu intuiești deja răspunsul, îți spunem noi. Sunt un mod prețios prin care să oferi mai mult decât un simplu mărțișor. Dăruiești o amintire, o bijuterie din aur veritabil, un motiv în plus pentru care cei dragi să zâmbească. 

Tocmai de aceea, întreaga colecție AEC prinde contur în jurul unei devize inspirate din bucuria celebrării primăverii: mărțișor de zâmbet aducător

Rămâi cu noi până la finalul articolului și află ce e nou în colecția de mărțișoare din AUR 14K! 

 

De ce să alegi un mărțișor din AUR 14K?

 

Ieși din tipare! Nu spunem că mărțișoarele clasice de 1 Martie s-au demodat. Dar totuși, nu te-ai plictisit să oferi sau să primești în fiecare an un mărțișor fără prea multe semnificații? De cele mai multe ori, mărțișoarele ajung să fie uitate printr-un sertar. 

Dar acesta nu este cazul mărțișoarelor din colecția AEC. Un mărțișor din AUR 14K veritabil este un accesoriu atemporal, care poate fi purtat și în timpul anului. Pandantivele pe care le-am conceput aduc, fără niciun dubiu, un plus de personalitate tradiționalului mărțișor. Unde mai adaugi că vei găsi un model de mărțișor potrivit pentru fiecare purtătoare, fie că vorbim de cea mai bună prietenă, colegele de la birou, mamă, iubită sau bunică?

Iar dacă te gândeai cumva că un astfel de mărțișor din aur nu se încadrează în bugetul tău, află că ele au prețuri foarte accesibile, începând cu doar 44 de lei.

 

Simboluri inedite de mărțișor în 2023

 

Doar nu credeai că o așa colecție din aur se va rezuma la mărțișoare cu trifoi, floricele, potcoavă, ghiocei sau coșari. Imaginația noastră nu are limite, la fel cum celelalte simboluri pe care le-am integrat în colecție reprezintă mai mult decât ai putea crede. Rămâne doar să le alegi pe cele care se potrivesc în funcție de persoana căreia îi sunt oferite. 

Uite câteva idei inedite de mărțișoare speciale din AUR 14K:

  • Unicorn. Un mărțișor fantastic, atât în sens propriu, cât și figurat. Un pandantiv din aur cu unicorn se potrivește de minune persoanelor ludice, pentru care creativitatea este atribut suprem. 

  • Pasărea Phoenix. Cu siguranță legenda acestei păsări care renaște din propria cenușă nu îți este străină.Ei bine,un astfel de mărțișor simbolizează vitalitatea, regenerareași ambiția de a nu renunța indiferent de circumstanțe. La cine te-ai gândit că îl va purta?

  • Păun. Simbol al splendorii și al veșniciei, păunul și-a ocupat un loc de cinste în colecția noastră de mărțișoare din AUR 14K. Oferind un astfel de simbol în dar spui de fapt o poveste a frumuseții fără margini, în care protaganistul este cea care îl va purta. 

  • Elefănțel cu trompa sus. Putere, demnitate, succes, răbdare și înțelepciune. Care este prima persoană care ți-a venit în minte când ai citit semnificațiile acestui mărțișor?  

  • Note muzicale. Fie că vă leagă pasiunea pentru muzică sauapreciezi un talent înnăscut, vei găsi în colecția AEC un mărțișor muzical pe care să îl oferi pe ritmurile începutului de primăvară.

  • Mama și copilul. Dintr-o colecție de suflet nu puteau lipsi mărțișoarele din aur care vorbesc despre o dragoste infinită dintre mama și copilul său. 

  • Animale de companie. Știi deja cât de mult îi plac prietenii blănoși. Oferindu-i un mărțișor pandantiv din aur cu pisicuță sau cățel toată lumea va ști că are de-a face cu o iubitoare de animale. 

 

Mărțișoare deosebite online 

 

Tic-tac, tic-tac! Timpul trece repede. Dar noi suntem cu un pas înaintea lui în pragul primăverii. Selectează modelele de mărțișoare favorite din colecția AEC și adaugă-le în coș! Noi le prefacem în mărțișoare călătoare de zâmbet aducătoare, care ajung la tine a doua zi. 

Pssst... Ne-am ocupat noi de tot! Adaugă și un buchețel de flori criogenate în cutiuță cadou și transformă mărțișorul într-o amintire neprețuită pentru totdeauna. 

 

Articole similare:

Bijuterii infinit și semnificațiile lor

Bijuterii infinit și semnificațiile lor

Dintre toate, dragostea pentru ele e infinită. De bijuteriile din aur vorbim, dar nu de oricare, ci cele care poartă cel mai cunoscut simbol din lume. Bijuteriile cu infinit sunt o declarație a statorniciei și a nemărginirii, asemenea pasiunii noastre pentru...

Ținuta de Ziua Îndrăgostiților/Dragobete: ce accesorii să alegi ca să te simți cea mai frumoasă

Ținuta de Ziua Îndrăgostiților/Dragobete: ce accesorii să alegi ca să te simți cea mai frumoasă

Ziua Îndrăgostiților bate la ușă, așa că, dacă nu te-ai decis, încă, ce ținută, dar, mai ales, ce accesorii să alegi pentru această zi dedicată cuplurilor, este momentul să o faci, iar noi ți-am pregătit câteva propuneri în...

Istoria brățării: ce semnificație avea pe vremuri și sub ce tipuri o găsești azi

Istoria brățării: ce semnificație avea pe vremuri și sub ce tipuri o găsești azi

Bijuteriile au avut, de-a lungul timpului, atât rolul de a înfrumuseța look-ul oricărei femei care apelează la accesorizarea unei ținute, dar și de a contura și de a manifesta personalitatea celor care le poartă. Ce ar fi o ținută impecabilă fără...

Bijuterii în stil vintage: Cum le recunoști și Cum să le porți?

Bijuterii în stil vintage: Cum le recunoști și Cum să le porți?

Prima impresia când auzi de stilul vintage al bijuteriilor te-ar putea duce cu gândul la faptul că ele sunt vechi. Dimpotrivă. Bijuteriile vintage se referă la stilul atemporal pe care acestea îl au și nota autentică pe care o conferă unei...

produse recomandate

Daca ai nevoie de un cadou pentru persoana iubita si nu stii ce sa alegi, lasa-te inspirat de cele mai cautate bijuterii de pe site-ul nostru. Fie ca este vorba de inele de logodna, cercei, bratari, pandantive, lanturi, brose, butoni, ace de cravata, ceasuri, coliere, seturi, te poti baza pe Aur si Argint AEC.

WhatsApp
Loading...