pin

Știi semnificația degetului pe care porți inelul? Ghidul complet al semnificațiilor ascunse

mana-in-timp-ce-isi-pune-un-inel-fundal-neclar

Ai primit un inel nou sau tocmai ți-ai cumpărat unul de pe site. De ce alegi să îl porți pe un anumit deget? Ar fi greșit să credem că facem această alegere doar din prisma faptului că acolo se potrivește. Semnificațiile degetului pe care porți inelul sunt cu mult mai cuprinzătoare.

 

În acest articol vei afla care sunt semnificațiile ascunse ale degetului pe care îți porți inelul. Așază-te confortabil și începe să analizezi articolul nostru.

 

Semnificația inelului pe degetele de la mână

 

Te-ai gândit vreodată că degetul pe care porți inelul are o semnificație? Că acel deget spune ceva despre personalitatea ta? Nu este deloc întâmplător degetul pe care se poartă inelul de logodnă sau alegerea de a purta un inel pe degetul arătător.

 

Legendele din folclor și cele mitologice au influențat de-a lungul timpului credințele despre semnificația degetului pe care porți inelul. Astfel, orice pasionat și iubitor de bijuterii cunoaște aceste sensuri ascunse.

 

inel-din-aur-14k-galben-cristale-zirconia-negru-montura-anturaj-pl9046-semnificatia-inelului-pe-degete

 

Degetul pe care porți inelul nu e întâmplător

 

Inel pe degetul mare

 

Deși e mai puțin convențional, s-ar putea să rămâi surprinsă de cât de confortabilă e purtarea unui inel pe degetul mare. În Antichitate, un inel purtat pe degetul mare era simbolul bogăției deoarece costul realizării unei astfel de bijuterii putea fi destul de mare, luând în considerare dimensiunile pe care le avea. Acum, acest obicei sugerează autoafirmarea și voința.

 

Inel pe degetul arătător

 

Ce înseamnă dacă porți inelul pe degetul arătător de la mâna dreaptă? Ambiție, încredere în propriile forțe și excelente abilități de leadership. Acest deget este asociat planetei Jupiter, tocmai de aceea ne arată întotdeauna calea cea mai bună.

 

Inel pe degetul mijlociu

 

Un inel purtat pe degetul mijlociu iese mai ușor în evidență, dată fiind și lungimea acestuia. Semnificațiile se leagă de echilibrul persoanei și de responsabilitatea de care dă dovadă

 

Inel pe degetul inelar

 

Legătura dintre degetul inelar și inelul de logodnă sau verighetă îți este deja cunoscută. Obiceiul a pornit din Antichitate, când strămoșii credeau că vena care pornește din degetul inelar al mâinii stângi este conectată la inimă. De aici și semnificațiile iubirii. Odată cu trecerea timpului, tradițiile au deviat, iar inelul de logodnă a ajuns să fie purtat și la mâna dreaptă.

 

Pe acest deget poți purta și un inel Eternity, deoarece semnificațiile lui se leagă de veșnicie, creativitate și frumusețe.

 

inel-aur-tip-verigheta-zirconii-multicolore-pl8024-degetul-inelar

 

Inel pe degetul mic

 

Degetul mic are atribuite simbolurile inteligenței, intuiției și persuasiunii. Se crede că un inel subțire purtat pe acest deget amplifică abilitățile de comunicare ale celei care îl poartă

 

Modele de inele în funcție de deget

 

Dacă ai hotărât să urmezi semnificațiile degetelor de la mână atunci când alegi un inel va fi destul de dificil să găsești un model care să se potrivească pe degetul mare. În acest caz îți recomandăm să ne faci o vizită în atelier sau pe site. Cu siguranță o bijuterie la comandă este ceea ce cauți.

 

Dacă pentru degetul mijlociu vei alege un inel cu pietre, pentru arătător îndreaptă-te spre un inel minimalist fără pietre. Deși există și modele reglabile, un astfel de inel va fi ușor de modificat pentru a se potrivi pe degetul tău. 

 

inel-aur-14k-usor-reglabil-inimioare-fp17382-inele-pentru-degetul-mijlociu

 

Alegerea inelului de logodnă îi revine logodnicului tău. Dar asta nu înseamnă că nu poți să îi bați un apropo. Folosește-te de funcția pe care o găsești în fiecare pagină de produs de pe site și dă-i de înțeles că știi deja ce inel îți dorești. 

 

inel-de-logodna-verigheta-aur-14k-galben-si-alb-il16515-bate-i-un-apropo-logodnicului

 

Articole similare:

Bijuterii pentru cupluri. Ce semnifică și ce modele să alegi

Bijuterii pentru cupluri. Ce semnifică și ce modele să alegi

Reprezentantele sexului frumos iubesc bijuteriile, iar acesta nu mai este un secret pentru nimeni. Însă accesoriile nu sunt un apanaj doar al feminității absolute, astfel că și bărbații pot purta, cu ușurință, anumite bijuterii și să nu uităm faptul...

Idei de cadouri pentru EL și EA de Ziua Îndrăgostiților

Idei de cadouri pentru EL și EA de Ziua Îndrăgostiților

Cadoul perfect pentru Ziua Îndrăgostiților nu exis… Ba există, iar noi te ajutăm să-l găsești! Indiferent că o numim Ziua Îndrăgostiților, Dragobetele sau Valentine’s Day, această zi este celebrată, în toată lumea, în...

Cum alegi bijuteriile în funcție de culoarea ochilor? Sfaturi de accesorizare

Cum alegi bijuteriile în funcție de culoarea ochilor? Sfaturi de accesorizare

Te-ai gândit vreodată că poți să îți alegi bijuteriile în funcție de culoarea ochilor? Iar astfel să dai startul unui nou trend prin care să evidențiezi bijuteriile, cât și culoarea ochilor. Ai putea crede că e simplu. ...

Trenduri de accesorizare în 2021: cu ce să îți completezi colecția de bijuterii

Trenduri de accesorizare în 2021: cu ce să îți completezi colecția de bijuterii

2021 este despre forme îndrăznețe, strălucire, culoare și îndrăzneală. Este anul în care bijuteriile statement își intră pe de-a-ntregul în drepturi și, așa cum hainele au un impact asupra modului în care te simți de-a...

produse recomandate

Daca ai nevoie de un cadou pentru persoana iubita si nu stii ce sa alegi, lasa-te inspirat de cele mai cautate bijuterii de pe site-ul nostru. Fie ca este vorba de inele de logodna, cercei, bratari, pandantive, lanturi, brose, butoni, ace de cravata, ceasuri, coliere, seturi, te poti baza pe Aur si Argint AEC.

Loading...