pin

33 produse din 33

Inapoi sus

voice of customer

"Consultanti profesionisti, cercei foarte frumosi si finuti exact ca in pozele dupa internet. Livrare rapida. Multumesc AEC ! "
Dinu L.
"Sunteți profesioniști, produsele sunt de calitate, personalul amabil, ambalarea fara cuvinte! Va recomand cu toată încrederea!"
Florentina V.
"Da, multumesc.Doamna care a sunat,foarte draguta,livrare prompta. Recomand."
Nemes S.
"Bijuteriile sunt superbe!! Nimic de zis ! Prima doamna care m-a sunat in legătura cu detaliile comenzi a fost extraordinara, profesionista, calma, mi-a explicat fiecare detaliu in parte. "
Madalina V.
"Cerceii comandati sunt foarte frumosi, livrare prompta a doua zi dupa plasarea comenzii. Sunt foarte multumita de achizitia facuta :)"
Manta A.
"Am cumparat cercei pentru fetita mea .Sunt bijuterii lucrate foarte bine.Coincid cu imaginea.Cu siguranta pe viitor o sa mai comand de pe site ul vostru.Recomand cu incredere"
Onoiu M.
"Mulțumită de produs"
Cazamir P.
"Am optat sa nu fiu contactată telefonic pentru ca eram sigură de comanda dată. Cerceii au fost conform descrierii, mult mai frumoși decât in poze????"
Marin E.
"Am comandat o pereche de cercelusi pentru copii si sunt foarte incantata de ei. Arata mult mai bine decat in poza iar comanda a ajuns mai repede decat ma asteptam. Multumesc!"
Miclaus M.
"Bujuteriile sunt frumos lucrate, iar serviciile sunt ireprosabile. Multumesc !"
Mirela V.
Loading...