pin

Certificate si Autorizatii

Suntem constienti de temerile cu care se confrunta multi dintre dumneavoastra atunci cand vine vorba despre achizitia unei bijuterii din aur, fie ca este de la un magazin de bijuterii online sau chiar si fizic. De aceea venim in intampinarea dumneavoastra cu documente si explicatii succinte referitoare la achizitiile care au loc de pe site-ul nostru:

 

Inainte de toate, existenta pe piata din 1994 este cea care ne evidentiaza cel mai bine profesionalismul si dorinta de a ajunge la clientii nostri dovedind seriozitate, promptitudine si atentie la detalii.

 

SIM_6699

SIM_6705

 

Comercializarea de bijuterii en-detail este autorizata de catre ANPC, printr-un document innoit anual, obligatoriu pentru toti agentii comerciali cu acest domeniu de activitate.

imagine

In urma oricarei achizitii de pe site-ul nostru primiti certificatul de calitate, insotit de factura fiscala, respectiv bijuteria impachetata in cutiuta cadou. Certificatul de calitate este documentul care atesta autenticitatea bijuteriei cumparate, fiind stipulate gramajul si titlul aurului (14K sau 18K).

certificat de calitate aur

 

imagine

Inainte de a ajunge la dumneavoastra, bijuteria este verificata de catre expertii din cadrul Directiei de Metale Pretioase al ANPC, acestia urmand a lua decizia de a marca sau nu bijuteria cu marca nationala specifica (in functie de titlul bijuteriei).

 

Conform legislatiei actuale, bijuteriile cu gramaj mai mic de 1 gr. nu se marcheaza, la fel ca si cele a caror constructie poate fi afectata prin procedura de marcare. Desigur, aceste marcaje sunt vizibile si identificabile exclusiv sub lupa. Am selectat pentru dumneavoastra stantele actuale ale ANPC-ului, dintre care cel semnalat cu rosu este cel aferent bijuteriilor de 14K (titlu 585).

 

Pe langa marcajul ANPC, bijuteria este marcata cu marca noastra de responsabilitate, pentru care aceeasi institutie abilitata ne-a oferit autorizatia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cunoscand aceste aspecte speram sa va puteti face o imagine de ansamblu legata de amplitudinea procedurilor si de multitudinea verificarilor la care sunt supuse bijuteriile din metale pretioase pe care le comercializam, astfel incat la achizitia de pe site-ul nostru sa fiti convinsi de profesionalismul, de care am reusit sa dam dovada in ultimii 28 de ani!

 

WhatsApp
Loading...