pin

Conditii generale promotie 17-21.12.2018

Promotia din perioada 17-21.12.2018 consta in obtinerea transportului gratuit la comenzile ce depasesc 250 lei, in urma trimiterii unei fotografii purtand obiectele achizitionate in perioada 17-21 decembrie de pe www.aursiargintaec.ro  sau www.zillara.ro sau www.darurideargint.ro la adresele de contact prezente pe fiecare site in parte.

Fotografiile cu purtarea obiectelor achizitionate se vor putea anexa in cadrul formularului existent pe pagina de contact. Va fi transmis un mail automat de confirmare ca acestea au ajuns in posesia noastra, respectiv mailul dvs va fi retinut in vederea acordarii  transportului gratuit la urmatoarea comanda, in conditiile detaliate in acest document.

In urma trimiterii mesajului de contact, in care sa fie anexata fotografia cu produsele, veti primi pe mail confirmarea ca fotografia a ajuns la noi, iar la  urmatoarea comanda plasata pe site (cu o valoare minima de 250 lei), indiferent de momentul plasarii acesteia in viitor (cel mult 6 luni de la transmiterea fotografiei), transportul dvs va fi gratuit.

•       Conditiile de retur/schimb pentru produsele achizitionate fara plata transportului, in urma utilizarii codului unic primit pe mail, vor fi supuse conditiilor generale de retur, anume: clientul va achita transportul pentru preluarea de catre curier a obiectelor pe care doreste sa le returneze/schimbe, respectiv in momentul alegerii unui obiect cu care sa il schimbe pe cel returnat, va achita transportul pentru livrarea produsului „nou" ales.

•       Transportul gratuit este obtinut in corelatie cu adresa dvs de mail, neputand fi acordat decat persoanei care  se foloseste de adresa de mail mentionata in formularul de pe pagina de contact odata xu trimiterea fotografiilor.

Promotia se refera strict la pozarea purtarii produselor achizitionate in perioada sus mentionata (17-21 decembrie 2018).

Promotia se refera strict la comenzile plasate online, iar nu telefonic sau prin orice alt mediu. Daca produsele sunt retinute prin comanda online si se doreste ridicarea acestora din magazin, clientul poate trimite ulterior fotografia cu purtarea bijuteriilor, aceasta luandu-se in calcul in vederea oferirii gratuite a transportului la urmatoarea comanda online, conform conditiilor mai sus mentionate.

Asadar, promotia nu este valabila pentru produsele achizitionate fizic, din magazinul de desfacere, decat daca acestea sunt comandate si retinute anterior printr-o comanda online.

 

Va multumim ca ne-ati ales si ne dorim sa va bucurati de obiectele pe care le punem la dispozitia dvs acu atat de mult drag!

Loading...