Plaseaza o comanda si telefonic!
021.326.21.07 / 0745.487.657
Program: L-V: 10 - 18, S: 11-14

Amplasare magazin: ZONA UNIRII
Adresa completa aici

Cum cumpar

 

Pentru a plasa o comanda de bijuterii aur si argint puteti alege una dintre cele doua variante: 

 

1. ne puteti comanda bijuteriile din aur si argint dorite sunandu-ne la numarul de telefon021/326.21.07 sau 0745.487.657, ne comunicati codul produsului, noi verificam daca produsul mai este sau nu pe stoc si revenim la dvs cu un raspuns.

 

2. puteti plasa online o comanda de bijuterii din aur si argint, insemnand sa urmati cativa pasi simpli:

 

       a) va creati un cont pentru a putea introduce datele dvs si pentru a putea finaliza comanda

 

       b) va hotarati asupra caror obiecte doriti sa plasati comanda, apasati la fiecare butonul "adauga in cos". Puteti vizualiza produsele aflate in cos apasand pe iconita din coltul din dreapta sus de pe site.

 

        c) Daca ati finalizat cumparaturile, apasati butonul "comanda ferma"

 

        d) veti primi instantaneu la adresa de e-mail furnizata, un mail de confirmare in care va este reamintit continutul comenzii. In cel mai scurt timp veti fi contactat de un reprezentant al firmei Aur si Argint AEC pentru a stabili mai multe detalii.

 

Existam cu si pentru dumneavoastra!

Va multumim pentru ca ati ales calitatea si rafinamentul! 

 

Echipa Aur si Argint AEC sta la dispozitia dvs pentru orice intrebari sau nelamuriri prin completarea formularului prezent la pagina de contact sau sunandu-ne la numerele de telefon mai sus mentionate!

 

NOU!

Exista posibilitatea, pentru clientii ce se pot deplasa pana la magazinul nostru de desfacere, de a oferi aur la schimb si de a-si achizitiona o bijuterie noua. Lucrurile se desfasoara astfel:

1. Aduceti bacatele rupte, aur mai vechi, bijuterii care nu va mai plac sau pe care doriti sa le schimbati

2. Noi testam calitatea aurului (daca este sau nu aur in intregime, ce carataj are etc) si va confirmam sau nu posibilitatea de a-l achizitiona.

3. Pretul aurului la schimb este de 80 ron/gram.

4. In urma acestui schimb, dumneavoastra puteti profita de banutii pe care noi vi-i oferim pentru cantitatea de aur adusa si sa cumparati una sau mai multe bijuterii din ofertele noastre.

Putem cauta modele si obiecte care sa se incadreze in banutii aceia sau modele pentru care puteti plati o diferenta. Este totul la alegerea dvs!

Va oferim si un exemplu: 

Daca, spre exemplu, strangeti 4 grame de aur care nu va mai trebuie, iar daca acesta se dovedeste a fi veritabil, conform termenilor si conditiilor noastre el este echivalentul a 4 grame x 80 ron/gram = 320 ron. Puteti sa cumparati o bijuterie sau mai multe bijuterii de valoarea acestor banuti sau de o valoare mai mare, caz in care veti plati diferenta pana la suma respectiva.

 

Produsele achiziționate prin intermediul magazinului online www.aursiargintaec.ro sunt însoțite de certificate de garanție, ce atestă autenticitatea și calitatea acestora.

 

Magazinul online www.aursiargintaec.ro ofera  garantie 30 de zile, cu exceptia deficientelor imputabile consumatorului, prin garantia oferita nu sunt afectate drepturile consumatorului care sunt in conformitate cu actele legislative care sunt indicate mai jos.

 

Garanția nu include produsele care prezintă defecte cauzate de lovituri, purtare sau manipulare neadecvate.

 

Certificatele de garanție pentru bijuteriile comercializate de magazinul online www.aursiargintaec.ro sunt întocmite în conformitate cu legile în vigoare. Toate produsele sunt verificate de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor.

 

Condițiile de solicitare a garanției pentru bijuteriile comercializate de magazinul online www.aursiargintaec.ro sunt în conformitate cu O.G. 21/1992, Legea 449/2003 și O.G. 174/2008.

 

 

 

darurideargint