Cosul de cumparaturi

Nu aveti produse in cos.

Despre noi

Testimoniale

 

Totul a luat naștere cu peste 25 de ani în urmă, când am început cu toții să deschidem ochii către frumos, lăsând în urmă întunecimea erei ce avea să apună. Atunci, pe una din străzile cunoscute promenadei centrului vechi, avea să se iște un mic magazin, făcându-și loc, timid, printre nenumăratele bișnițe ale Smârdanului. Am respirat iz de înțelegere și omenie, alteori brizele unui soare cu dinți, dar nu am încetat să răspândim puterea exemplului personal. Peste primăveri, odată cu trecerea în noul mileniu, am decis să venim mai aproape de voi. Într-o lume ce avea să capete din ce în ce mai multă viteză pe zi ce trece, ne-am stabilit în centrul urbei de odată, construind bazele a ceea ce acum putem numi brand-ul AEC. O mână de oameni frumoși, puternici și cu un imbold de nestăvilit au creat ceea ce astâzi, lumea virtuală punctează a se fi apropiind veritiginos de perfecțiunea celor 5 stele. Rețeta este simplă, v-o împărtășim cu dragă inimă și o vom păstra și la aniversarea centenară: calitate, respect, omenie.

Conceptul de a ne înconjura de oameni frumoși spiritual ne-a făcut să ne conturăm gusturile și alegerile în materie de bijuterii. Astfel, misiunea noastră este aceea de a însenina zilele mohorâte printr-o sclipire de metal prețios atent lucrat, de a vă încununa frumusețea și spori încrederea în voi, pentru că, nu degeaba se spune că aurul are vibrația sa aparte. Ritmul alert la care suntem părtași ne face să sărim cu vederea multe din principiile vieții de odinioară, însă noi ne mândrim a le fi conservat și continuăm să le răspândim împreună cu fiecare comandă pe care o onorăm! Calitatea și rafinamentul bijuteriilor, pasiunea meseriei, atenția la detalii ne fac să fim alegerea a zeci de mii de clienți încântați, bucuroși de revedere, fericiți a ne alege iar și iar.

În pofida trecerii timpului ne simțim mai tineri și mai vioi ca niciodată, mai înțelepți și cizelați, încercând în permanență să răspândim acele simple, dar prețioase concepte care ne sunt fundamentale. Existăm cu și pentru dumneavoastră, iar pentru asta ne înclinăm în fața tuturor celor ce ne fac posibilă prezența atât în mediul online, cât și celor ce ne calcă pragul în magazin! Pe dumneavoastră, cei cu care încă nu am avut plăcerea să colaborăm, vă invităm să citiți frumoasele cuvinte pe care câțiva dintre clienții noștri și-au răpit vreme a ni le lăsa chiar aici.Ne dorim ca trăinicia noastră să inspire toți oamenii curioși și iubitori de bijuterii fine și unice!

 

Testimoniale

Loading...