pin

40 produse din 127

Arata mai mult

Inapoi sus

voice of customer

"Produs ok"
Paun A.
"Am achizitionat un inel, este superb, foarte bine lucrat.multumesc"
Andreea C.
"O echipa minunata care te ajuta cu rabdare, empatie si multa bunavointa! Produsele sunt superbe, unice! Iar livrarea foarte rapida! Cu siguranta voi reveni pentru alte comenzi!"
Circiumaru A.
"Foarte mulțumită a sosit inelul meu mai repede decât ați preconizat. În timp util l-am dăruit. Mulțumesc inca o dată. Când voi avea nevoie voi apela cu încredere. "
Maria M.
"Vă mulțumesc frumos întregului personal ,inele comandate sunt mult mai frumoase ca in poze. "
Preda A.
"Va mulțumesc pentru amabilitate și promptitudine..recomand cu mare drag Bijuteria AEC"
Catalin G.
"Recomand cu încredere. Bijuteriile corespund cu cele prezentate. Personalul foarte amabil, disponibil sa răspundă la orice întrebare sau neclaritate. Va multumesc! "
Dumitrescu D.
"Sunteti "the best"! Nu este singura bijuterie achiziționată de la dvs. Am fost f.f.f mulțumită. Produsele sunt foarte frumoase, finute si de calitate! Va multumesc AEC !????????????"
Nedelcu S.
"Profesionalism, amabilitate, promptitudine. O exeperienta foarta placuta, sigur voi reveni si cu alte comenzi, mai ales daca voi gasi medalionul cu infinit in cerculet zirconii negre. Multumesc"
Grasu V.
"A ajuns inelul comandat, foarte dragute si intelegatoare doamnele care lucreaza aici , super magazin , ma bucur ca am comandat de aici "
Curca A.
WhatsApp
Loading...