Plaseaza o comanda si telefonic!
021.326.21.07 / 0745.487.657
Program: L-V: 10 - 18, S: 11-14

Amplasare magazin: ZONA UNIRII
Adresa completa aici

Livrare

Cunoastem nerabdarea cu care clintii se confrunta in urma comenzii efectuate online si nu numai. Din aceasta cauza incercam a va asigura servicii promte si de cea mai buna calitate in ceea ce priveste si livrarea.

 

Obiectele comandate vor fi transportate prin curierii rapizi NEMO EXPRESS in termen de 2-5 zile lucratoare, taxa perceputa stabilindu-se in functie de tipul pachetului:

 

  Plic *la preturile afisate se adauga TVA

-costul transportului in tara este 12 lei + asigurarea de 1% din valoarea facturii 

-costul transportului in Bucuresti este 8 lei + asigurarea de 1% din valoarea facturii

 

  Colet *la preturile afisate se adauga TVA

-costul transportului in tara este 14 lei + asigurare 1% din valoarea facturii

 

Costurile transportului sunt insusite integral de catre firma de curierat Nemo Express, fapt pentru care veti primi o chitanta aferenta costului acestuia, la predarea coletului de catre curieri. 

 

Angajarea contractuala dintre www.aursiargintaec.ro si firma de curierat Nemo Express are ca unic scop intermedierea unor servicii de curierat sigure, de calitate si, totodata, la preturile cele mai avantajoase pentru dumneavoastra.

 

Dorim o relatie deschisa, onesta si integral transparenta cu dvs, fapt pentru care nu integram preturile de curierat in costurile obiectelor, pretinzand ca acestea sa fie, de fapt, gratuite, asa cum se obisnuieste frecvent in domeniul comertului online.

 

In cazul unei intarzieri sau neconcordante in legatura cu livrarea si termenii promisi, va rugam sa ne anuntati in cel mai scurt timp si vom incerca remedierea inconvenientelor survenite.

 

Existam cu si pentru dumneavoastra!

Va multumim ca ati ales calitatea si rafinamentul www.AursiargintAEC.ro!

darurideargint