WhatsApp

Cosul de cumparaturi

Nu aveti produse in cos.

Personalizare bijuterii

Intreaga echipa se bucura nespus cand primeste tot felul de solicitari, ingenioase, pline de drag si emotie de la clientii nostri! Noi, la randul nostru, personalizam bijuteriile din aur de 14K cu multa multa grija si tandrete, astfel incat totul sa iasa PERFECT, pana la ultimul detaliu!

 

Cum anume ne transmiti ce bijuterie din aur sau obiect din argint doresti sa gravam?

 

Fie telefonic, fie pe mail sau in cadrul comenzii plasate, oferindu-ne detaliile legate de gravura. De regula gravura se face pe suprafete plane sau usor concave, neavand momentan posibilitatea de a grava interioarele ineluselor. Trebuie sa analizam impreuna daca obiectul ales de tine permite sau nu gravura, respectiv tipul de scris dorit, marimea si orice alte detalii pe care le presupune operatiunea in sine.

 

Daca te hotarasti la a grava o imagine sau decizi sa alegi fotogravura, atunci este impetuos necesar sa iti oferi acordul in scris, inainte de a incepe gravura, noi punandu-ti la dispozitie imaginea finala si pozitionarea ei pe produsul dorit. Orice interventie ulterioara nu va fi luata in considerare, odata ce acordul tau a fost oferit in scris.

 

Plata

 

Achitarea produselor pe care doresti sa le personalizam, fie ca este vorba despre bijuterii din aur sau obiecte din argint masiv, se face in prealabil, fie alegand plata online cu cardul, fie in urma emiterii unei facturi proforme. Odata ce aceasta este achitata, noi ne apucam indata de mesterit!

 

Costuri

 

Costurile aferente personalizarii va sunt stipulate pentru fiecare produs in parte, acestea fiind, mai exact:

 

35 lei - gravura text (fata sau verso)
55 lei - gravura text (fata+verso)
95 lei - fotogravura (fata sau verso) - situatia in care gravura text pe verso va fi gratuita.
160 lei - fotogravura (fata+verso)

 

Va invitam, insa, pentru un calcul cat mai exact, sa alegeti optiunile dorite direct din pagina de produs!

 

Durata&Livrare

 

Gravura se realizeaza in aceasta perioada in interval de 2-3 zile lucratoare. Asadar, daca primim confirmarea viramentului bancar, produsele pleaca in 2-3 zile spre tine! Termenii legati de livrare ii poti gasi aici.

 

Produsele personalizate nu pot fi returnate!

 

Untitled design (1)Untitled designUntitled design (2)Untitled design (4)Untitled design (3)

 

Livrare rapida
Livrare in 48 de ore
Servicii extra
Cutii cadou & gravare
Certificat
Certificat de calitate
Ghid
Intretinere bijuterii
Retur
Returnare in 14 zile
Experienta
26 ani & 4,900 produse