Plaseaza o comanda si telefonic!
0745.487.657   0740.261.187 0374.031.177
Program: L-V: 10 - 18, S: 11-14

Amplasare magazin: ZONA UNIRII
Adresa completa aici

Personalizare obiecte

 

Intreaga echipa se bucura nespus cand primeste tot felul de solicitari, ingenioase, pline de drag si emotie de la clientii nostri! Noi, la randul nostru, personalizam bijuteriile din aur de 14K cu multa multa grija si tandrete, astfel incat totul sa iasa PERFECT, pana la ultimul detaliu!

 

Cum anume ne transmiti ce bijuterie din aur sau obiect din argint doresti sa gravam?

 

Fie telefonic, fie pe mail sau in cadrul comenzii plasate, oferindu-ne detaliile legate de gravura. De regula gravura se face pe suprafete plane sau usor concave, neavand momentan posibilitatea de a grava interioarele ineluselor. Trebuie sa analizam impreuna daca obiectul ales de tine (bijuterii din aur sau obiecte din argint masiv) permite sau nu gravura, respectiv tipul de scris dorit, marimea si orice alte detalii pe care le presupune operatiunea in sine.

 

Daca te hotarasti la a grava o imagine sau decizi sa alegi fotogravura, atunci este impetuos necesar sa iti oferi acordul in scris, inainte de a incepe gravura, noi punandu-ti la dispozitie imaginea finala si pozitionarea ei pe produsul dorit. Orice interventie ulterioara nu va fi luata in considerare, odata ce acordul tau a fost oferit in scris.

 

Plata

 

Achitarea produselor pe care doresti sa le personalizam, fie ca este vorba despre bijuterii din aur sau obiecte din argint masiv, se face in prealabil, fie alegand plata online cu cardul, fie in urma emiterii unei facturi proforme. Odata ce aceasta este achitata, noi ne apucam indata de mesterit!

 

Costuri

 

Fotogravura implica un cost suplimentar de 70 lei

Scrisul* presupune, indiferent de marime sau fontul ales:

Litera mica: 5 lei

Litera mare: 7 lei

Cifra/simbol: 7 lei

*Pentru un text de lungime medie-lunga preturile/litera/simbol sunt negociabile.

Semnele de punctuatie nu se iau in considerare in evaluarea costului total al gravurii dvs.

 

Durata&Livrare

 

Gravura se realizeaza de pe o zi pe alta, asadar, daca primim confirmarea viramentului bancar, produsele pleaca urmatoarea zi spre tine! Termenii legati de livrare ii poti gasi aici. Produsele personalizate nu pot fi returnate.

 imagine

imagine

imagine

imagine