Plaseaza o comanda si telefonic!
021.326.21.07 / 0745.487.657
Program: L-V: 10 - 18, S: 11-14

Amplasare magazin: ZONA UNIRII
Adresa completa aici

Personalizare obiecte

 

Intreaga echipa se bucura nespus cand primeste tot felul de solicitari, ingenioase, pline de drag si emotie de la clientii nostri! Noi, la randul nostru, personalizam bijuteriile din aur de 14K cu multa multa grija si tandrete, astfel incat totul sa iasa PERFECT, pana la ultimul detaliu!

 

 • Cum anume ne transmiti ce bijuterie din aur sau obiect din argint doresti sa gravam?

Nimic mai simplu: fie ne telefonezi, la 0745.487.657, sau ne scrii in cadrul comenzii plasate detaliile legate de gravura. De regula gravura se face pe suprafete plane sau usor concave, neavand momentan posibilitatea de a grava interioarele ineluselor. Trebuie sa analizam impreuna daca obiectul ales de tine (bijuterii din aur sau obiecte din argint masiv) permite sau nu gravura, respectiv tipul de scris dorit, marimea si orice alte detalii pe care le presupune operatiunea in sine.

 

 • Cum anume se achita aceste produse personalizate?

Achitarea produselor pe care doresti sa le personalizam, fie ca este vorba despre bijuterii din aur sau obiecte din argint masiv, se face in prealabil, adica: noi iti emitem o factura proforma, tu achiti contravaloarea bijuteriei in banca, iar noi ne apucam indata de mesterit!

 

 • Care sunt costurile gravurii?
 1. Fotogravura implica un cost suplimentar de 70 lei
 2. Scrisul presupune, indiferent de marime sau fontul ales: 
  • Litera mica: 5 lei
  • Litera mare: 7 lei
  • Cifra/simbol mare: 7 lei

 Semnele de punctuatie nu se iau in considerare in evaluarea costului total al gravurii dvs.

 

 • Cat dureaza pana iti trimitem obiectele personalizate dorite?

Gravura se realizeaza de pe o zi pe alta, asadar, daca primim confirmarea viramentului bancar, produsele pleaca urmatoarea zi spre tine!

 

imagine

darurideargint