Plaseaza o comanda si telefonic!
021.326.21.07 / 0745.487.657
Program: L-V: 10 - 18, S: 11-14

Amplasare magazin: ZONA UNIRII
Adresa completa aici

Plata si Livrare

 Modalitati de plata

 

In urma plasarii unei comenzi pe site-ul nostru de bijuterii din aur si argint veti fi contactat de unul din reprezentantii nostri pentur a stabili detalii legate de livrare si de modalitatea de plata.

 

Plata se poate efectua in 2 modalitati

a) ramburs - posibil doar la livrari nationale

b) prin banca (produsele fiind livrate catre dumneavoastra incepand cu momentul confirmarii platii)

 

Livrare

 

Cunoastem nerabdarea cu care clintii se confrunta in urma comenzii efectuate online si nu numai. Din aceasta cauza incercam a va asigura serivicii prompte si de calitate in ceea ce priveste si livrarea. Cerintele de peste mari si tari ne-au facut sa extindem livrarea nu doar in tara, ci si in afara acesteia.

 

  • Livrare nationala:

 

Obiectele comandate vor fi transportate prin curierii rapizi NEMO EXPRESS in termen de 2-5 zile lucratoare, taxa perceputa stabilindu-se in functie de tipul pachetului:

 

  Plic *la preturile afisate se adauga TVA

-costul transportului in tara este 12 lei + asigurarea de 1% din valoarea facturii 

-costul transportului in Bucuresti este 8 lei + asigurarea de 1% din valoarea facturii

 

  Colet *la preturile afisate se adauga TVA

-costul transportului in tara este 14 lei + asigurare 1% din valoarea facturii

 

Costurile transportului sunt insusite integral de catre firma de curierat Nemo Express, fapt pentru care veti primi o chitanta aferenta costului acestuia, la predarea coletului de catre curieri. 

 

  • Livrare internationala:

 

Partenerii nostri in livrarea internationala sunt curierii rapizi UPS.

 

Tarifele pentru livravrile internationale difera in functie de rapiditatea expedierii coletului. Mai jos aveti tarife orientative aferente unui transport cu durata de livrare 3-5 zile lucratoare. Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne apelati telefonic 0745.487.657 pentru a va putea spune cu certitudine in ce marje tarifare se incadreaza destinatia dvs.

 

Astfel, pentru tarile din

Zona 1 (Slovacia, Ungaria, Bulgaria) tariful este de ~ 25,50 Euro.

Zona 2 (Austria, Croatia, Cehia, Germania, Grecia, Italia, Polonia, Slovenia) tariful este de ~ 27.35 Euro.

Zona 3 (Belgia, Danemarca, Estonia, Franta, Olanda, Letonia, Lituania, Luxemburg, Monaco, Irlanda, Scotia, Marea Britanie, Suedia) tariful este de ~ 28.96 Euro.

Zona 4 (Spania, Portugalia) tariful este de ~ 29.21 Euro.

 

Aceste tarife au titlu orientativ si se pot confirma numai in urma unei discutii telefonice impreuna cu dvs. Transportul va fi facturat impreuna cu bijuteriile dorite, plata pentru intreaga comanda facandu-se in prealabil, si NU ramburs la curier. Noi va emitem o factura proforma, dvs o achitati, in urma confirmarii platii obiectele pleaca spre dvs, iar la sosirea coletului nu mai este necesara nicio plata.

 

Angajarea contractuala dintre www.aursiargintaec.ro si firmele de curierat Nemo Express sau UPS are ca unic scop intermedierea unor servicii de curierat sigure, de calitate si, totodata, la preturile cele mai avantajoase pentru dumneavoastra.

 

Dorim o relatie deschisa, onesta si integral transparenta cu dvs, fapt pentru care nu integram preturile de curierat in costurile obiectelor, pretinzand ca acestea sa fie, de fapt, gratuite, asa cum se obisnuieste frecvent in domeniul comertului online. Preturile pe care le vizualizati pentru fiecare bijuterie in parte reprezinta strict pretul pe care il platiti pentru bijuteria dorita. Serviciile conexe nu sunt incluse in achizitie.

 

In cazul unei intarzieri sau neconcordante in legatura cu livrarea si termenii promisi, va rugam sa ne anuntati in cel mai scurt timp si vom incerca remedierea inconvenientelor survenite.

 

Existam cu si pentru dumneavoastra!

Va multumim ca ati ales calitatea si rafinamentul www.AursiargintAEC.ro!

darurideargint