Plaseaza o comanda si telefonic!
021.326.21.07 / 0745.487.657
Program: L-V: 10 - 18, S: 11-14

Amplasare magazin: ZONA UNIRII
Adresa completa aici

Termeni si conditii

 

1. Cine este Aur si argint AEC?

 

Produsele prezente pe site-ul www.aursiargintaec.ro sunt oferite de S.C. Agrement Expres Comert – B situata in B-dul Corneliu Coposu nr 3-5, sector 3, Bucuresti, Romania, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/14488/1994, CUI: RO 6006711.

 

2. Aur si argint AEC - Drepturi

 

Designul si continutul text disponibil la adresa Aur si Argint AEC apartin in exclusivitate acestuia, cazand sub incidenta Legii nr.8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Alte drepturi de proprietate intelectuala, precum drepturile asupra marcilor , asupra desenelor si modelelor industriale pot fi regasite in ceea ce priveste design-ul unor produse, ornamentatia speciala aferenta acestora, precum si orice alte denumiri, desene sau elemente figurative ce identifica produsele in cauza. Aur si argint AEC isi rezerva dreptul de a solicita recunoasterea acestora in cazul unei utilizari ce prejudiciaza interesele acesteia de titular cu drepturi depline sau de beneficiar exclusiv al unor contracte de licenta cu parteneri din Romania si din strainatate.

Se recomanda in acest scop, vizitatorilor Aur si Argint AEC , precum si cumparatorilor produselor oferite pe acest website, adoptarea unei atitudini corecte si legale in ceea ce priveste utilizarea website-ului si a informatiilor disponibile prin intermediul acestuia.

 

3. Aur si argint AEC - Produse

 

Daruirea cu care Aur si Argint AEC trateaza fiecare client in parte atesta calitatea serviciilor pe care le prestam in domeniul comertului de peste 20 de ani, acum si in domeniul electronic. Produsele noastre intrunesc toate cerintele legale de vanzare, fiind verificate si,daca modelul permite,marcate de catre ANPC, conform atestarii calitatii aurului de catre autoritatile competente.

 

Pornind de la premisa ca succesul poate fi atins doar printr-o buna informare, Aur si Argint AEC pune la dispozitie clientilor interesati o modalitate de prezentare a caracteristicilor clare ale oricarui obiect astfel incat sa nu poate exista vreun motiv de confuzie, iar decizia de achizitonare sa fie cea corecta.

 

Pentru mai multe detalii privind achizitionarea produselor in modalitate online, puteti accesa ghidul ANPC, ce contine sfaturi si precizari utile consumatorilor in acest sens.

4. Aur si argint AEC - Confidentialitate

 

Odata cu accesarea website-ului Aur si Argint AEC si inregistrarea unei comenzi precum si abonarea la newsletter presupune colectarea in mod automat a unor date personale al caror proprietar de drept sunteti dvs., in calitate de client sau simplu vizitator. Aur si Argint AEC respecta acest lucru si, potrivit legislatiei in vigoare, va ofera posibilitatea de a putea interveni oricand, in timpul sau ulterior unei astfel de inregistrari, in vederea modificarii, completarii sau stergerii acestor date personale. Drepturile dvs vor putea fi exercitate printr-o solicitare scrisa catre Aur si Argint AEC folosindu-va de oricare din datele de contact.

Administrarea datelor personale regasite in baza de date Aur si Argint AEC va avea ca scop exclusiv folosirea acestora in vederea emiterii facturilor, livrarii produselor sau cunoasterii stadiului de evolutie a fiecarei comenzi. Datele dvs. nu vor fi facute publice si nici transmise altor terte persoane, garantand in acest mod confidentialitatea tuturor informatiilor furnizate de dvs.

Dezvaluirea oricaror astfel de date cu caracter personal va fi realizata de catre Aur si Argint AEC doar la solicitarea expresa a institutiilor financiar-bancare, organelor de control si guvernamentale sau instantelor abilitate.

In masura in care veti considera necesar, aveti, de asemenea, dreptul de a refuza furnizarea oricaror informatii solicitate pe parcursul utilizarii Aur si Argint AEC sau cu ocazia initierii unei comenzi. Cu toate acestea, este important sa va informam ca livrarea produselor va depinde in cea mai mare masura de corectitudinea si integralitatea informatiilor oferite, lipsa oricaror astfel de date precum adresa postala sau de e-mail sau furnizarea incompleta a acestora, conducand de cele mai multe ori la imposibilitatea onorarii comenzilor initiate de dvs.

 

Dreptul de acces - Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele ce o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta.

 

Dreptul de interventie - Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit:

a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi, in special a datelor incomplete sau inexacte;

b) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi;

 

Dreptul de opozitie: - Persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare.

Potrivit Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, aveti dreptul de acces, interventie si opozitie cu privire la datele prelucrate de Aur si Argint AEC in scopurile declarate mai sus.

 

5. Aur si argint AEC - Politica de vanzare

 

In momentul in care veti dori achizitionarea unuia dintre produsele oferite pe Aur si Argint AEC veti fi dirijat catre o pagina speciala in care veti putea initia comanda, alegand in prealabil una dintre modalitatile de plata: ramburs sau prin transfer bancar.

 

Stocul este updatat in timpi cat se poate de reali, produsele putand fi livrate in limita stocului disponibil. Facem apel la intelegerea dvs. avand in vedere numarul de comenzi ce pot aparea in acelasi timp, din partea mai multor persoane distincte, fiecarui client facandu-ne placere sa il servim, in funtie de ordinea procesarii comenzilor.

 

Continutul. Echipa noastra face eforturi permanente pentru a oferi informatii cat mai corecte si actualizate. Nu se garanteaza insa ca aceste informatii sunt intotdeauna corecte, complete si actualizate.


Specificatiile tehnice, preturile, imaginile produselor comercializate pot fi modificate fara nicio notificare prealabila. Deasemenea, nu garantam ca accesul si utilizarea acestui site este fara intreruperi sau erori si ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

 

DOCUMENTE CONTRACTUALE

 

Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale, si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acesteia.

Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.


Anterior preluarii comenzii, Aur si Argint AEC va va informa in privinta produselor solicitate si a sumei totale de plata, punandu-va la dispozitie toate informatiile necesare pentru efectuarea platii.

Datele transmise vor include referinte exacte cu privire la conturile bancare in care pot fi transferate sumele, facandu-se de asemenea precizari in ceea ce priveste timpul de livrare, cheltuieli de transport, alte taxe implicate, precum si eventuale reduceri de pret.


Pretul afisat pe site corespunde obiectului postat. Daca produsul exista in mai multe exemplare ca si model, pretul poate varia in functie de greutatea fiecarui produs.

In eventualitatea existentei unor reduceri promotionale, toti vizitatorii, fie acestia clienti sau nu, vor putea beneficia de o informare in timp util cu privire la conditiile de participare sau perioadele de valabilitate.

6. Aur si argint AEC - Comunicari comerciale

 

Comunicarile transmise catre client pot fi foarte valoroase. Aur si Argint AEC isi considera clientii extrem de importanti si apreciaza ca orice instiintari cu privire la produsele noi oferite pe website vin in intampinarea propriilor dvs dorinte.

In acest sens, cu ocazia fiecarei comenzi, adresa dvs de e-mail va fi inregistrata in baza de date Aur si Argint AEC in vederea efectuarii de comunicari comerciale sau pentru asigurarea unui mijloc rapid prin care sa fiti informati in legatura cu stadiul fiecarei comenzi.

Veti putea beneficia de astfel de comunicari inclusiv prin abonarea la sistemul de newsletter pus la dispozitie pe website. Astfel, chiar in lipsa inregistrarii unei comenzi, dvs, in calitate de vizitator al Aur si Argint AEC veti avea posibilitatea de a fi informati constant asupra ofertelor de produse noi, precum si asupra eventualelor reduceri de preturi.

In ambele cazuri, continutul fiecarui e-mail trimis catre dvs. va furniza toate datele necesare pentru identificarea completa si corecta a noastra, in calitate de expeditori, punandu-va, de asemenea, la dispozitie o modalitate simpla prin care veti putea interzice pe viitor folosirea adresei de e-mail in acest sens.

7. Aur si Argint AEC - Returnarea produselor/Politica de retur

 

Ideile care stau la baza intregului nostru concept de “rasfatare rafinata” a fiecarui client in parte este calitatea din spatele serviciilor, promtitudinea si seriozitatea. De aceea telul nostru a fost intotdeauna indeplinit astfel incat potentialii clienti au devenit cu timpul fideli Aur si argint AEC. 

Cu toate acestea, exista situatii in care veti dori sa reveniti asupra deciziei de cumparare a unui produs cumparat de pe maganzinul nostru online, solicitand returnarea sau schimbarea acestuia. 

  

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la denuntarea contractului.

 

Pentru returnarea produsului trebuie sa notificati in scris acest lucru, prin posta sau email. Numai cererile scrise se vor lua in considerare - aveti la dispozitie un formular TIP de retur, unde va sunt precizate campurile ce trebuie completate in vederea acestei proceduri.

 

Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face in cel mai scurt timp de la primirea produselor, in masura in care clientul transmite informatiile necesare efectuarii platii, pana la maxim 5 zile lucratoare.

 

Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul 47: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa-o faca intr-un magazin.

 

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

 

 Pentru a putea trimite retur sau schimba un produs achizitionat prin intermediul nostru va rugam sa urmati pasii de aici, completand formularul specific.


8. Aur si Argint AEC - Feedback

 

Aur si Argint AEC doreste sa satisfaca dorintele fiecarui client, parerea acestuia fiind extrem de importanta pentru noi! Astfel, va invitam sa impartasiti experienta dvs. de a fi clientul Aur si Argint AEC.

Orice informatie referitoare la produsele, preturile acestora, conditiile si modalitate de livrare ne este utila, principalul obiectiv fiind alegerea celei mai bune metode de satisfacere a unui client dornic de a achizitiona produse deosebite in conditii optime.

Va asteptam in acest sens cu orice informatie, sugestie, reclamatie, pe care ne-o puteti transmite in scris pe e-mail sau la sectiunea de testimoniale.

9. Aur si Argint AEC - Precizari finale

 

Orice conflict aparut intre Aur si Argint AEC si clientii sai va putea fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu va fi posibil, rezolvarea diferendului va fi de compententa instantelor romanesti.

darurideargint