pin

Cadouri aniversare pentru cei dragi

Autor: Adriana T.
idei de cadouri aniversari pentru cei dragi

Distanța nu trebuie să te împiedice să faci gesturi frumoase pentru cei dragi, indiferent că vorbim despre părinți, bunici ori copii. Dimpotrivă. Chiar dacă nu poți fi, fizic, alături de oamenii pe care îi iubești, aceștia au nevoie să știe că te gândești la ei, mai ales cu ocazia aniversării lor. Un cadou trimis la distanță, însoțit de câteva rânduri emoționante, îi va face extrem de fericiți.

 

Ți-am pregătit, în rândurile de mai jos, o selecție cu cele mai inspirate idei de cadouri pentru cei dragi.

 

 

 

Idei de cadouri aniversare pentru mama

Alegerea cadoului pentru cea mai importantă persoană din viața ta, mama, îi va arăta nu doar cât de tare o apreciezi și cât de mult înseamnă pentru tine, ci și cât de bine o cunoști. Știm că puține mame spun ce își doresc, încercând să te convingă că nu îi lipsește nimic, atâta timp cât te are pe tine, însă un cadou aniversar pentru mama este un gest însoțit de iubire și de recunoștință, așa că nu rata nicio ocazie și dăruiește-i ceva care să o bucure, pentru că merită din plin.

 

Idei de cadouri aniversare pentru mama

 

Cadouri aniversare pentru mama - bijuteriile de calitate, cadoul care se păstrează în timp

 

Cu siguranță, mamei tale îi va plăcea să îi dăruiești o bijuterie pe care o poate purta toată viața și care îi va aminti mereu de tine, oricât de mare ar fi distanța, iar cei de la Aur și Argint AEC ți-au pregătit o selecție impresionantă de cercei din aur, pe care mama ta sigur i-ar purta cu tot dragul din lume.

 

Cadouri aniversare pentru mama - bijuteriile de calitate 

 

Cadouri aniversare pentru mama - Un buchet cu florile preferate, însoțit de un bilețel

 

Cine spune că gesturile mici sunt demodate? Noi credem că mama ta s-ar bucura din suflet să primească, de ziua ei, un buchet cu florile preferate, însoțit de câteva rânduri scrise din inimă, de la copilul ei.

 

un buchet de flori cadoul aniversar perfect

 

Idei de cadouri aniversare pentru tata

 

Tatăl tău, eroul copilăriei tale! Timpul aleargă repede, mult mai repede decât o facem noi și îți amintești cu nostalgie de vremurile când plimbările cu tatăl tău erau interminabile și când te răsfăța cu fiecare ocazie, pentru ca tu să ai o copilărie fericită.

 

Acum, se apropie ziua lui și vrei să-l surprinzi cu un cadou unic, care să simbolizeze toată grija și afecțiunea pe care i le porți, chiar dacă nu ești aproape de el. Iată la ce ne-am gândit noi.

 

cadouri aniversare pentru tata

 

Idei de cadouri aniversare pentru tata - o bijuterie simbolică

 

Să alegi o bijuterie pentru bărbați nu este atât de dificil precum pare. Ce spui de un lanț bărbătesc din aur, care să se potrivească de minune cu toate ținutele pe care obișnuiește să le poarte?

 

lanturi barbatesti 

 

Idei de cadouri aniversare pentru tata - un portofel din piele

 

Un lucru este sigur: niciun bărbat nu iese din casă fără portofel. Cum îl alegi pe cel potrivit? Ei bine, cu cât portofelul este mai mic și mai ușor de purtat în buzunarul din spatele pantalonilor sau în buzunarul sacoului, cu atât mai bine.

 

idei de cadouri pentru tata

 

Idei de cadouri aniversare pentru tata - un ceas modern

 

Pe cât de importante sunt bijuteriile pentru o femeie, pe atât de apreciate sunt ceasurile, în rândul bărbaților. Nimic nu înlocuiește un ceas elegant, care să se potrivească perfect cu costumul sau un ceas dedicat celor care fac sport, ajutându-i să-și îmbunătățească performanța și să monitorizeze efortul.

 

idei de cadorui aniversare pentru tata

 

Idei de cadouri aniversare pentru bunici

 

Bunicii au atâta dragoste de oferit și, de-a lungul timpului, ai primit-o pe toată din partea lor. Sunt oamenii care ar face orice le stă în putință ca să știe că nepoții lor sunt fericiți, așa că, dacă încă ai privilegiul de a-i avea alături pe bunici, fă-le o bucurie.

 

Atunci când alegem cadoul ideal pentru bunici, trebuie să ne gândim la un singur lucru: să fie un cadou care să le rămână în suflet.

 

idei de cadouri aniversare bunici

 

Idei de cadouri aniversare pentru bunici - un set de bijuterii

 

Chiar dacă își petrece majoritatea timpului în bucătărie, inventând noi rețete de prăjituri delicioase, pentru zilele în care știe că o vizitezi, asta nu înseamnă că nu apreciază accesoriile frumoase. Pentru o femeie care a împlinit o vârstă onorabilă, un set de bijuterii sau o brățară din aur reprezintă cea mai inspirată alegere.

 

cadouri pentru bunica set bijuterii aur

 

Idei de cadouri aniversare pentru bunici - o ramă foto

 

Bunicii răsfoiesc cu fiecare ocazie fotografiile în care apar membrii familiei și își amintesc, cu nostalgie, de vremurile de odinioară și de toate momentele frumoase petrecute împreună, în jurul mesei. O ramă foto este cadoul perfect pentru bunicii tăi, care sigur vor înrăma o fotografie în care apar nepoții.

 

cadouri aniversare pentru bunica

 

Idei de cadouri aniversare pentru copii

 

Alegerea cadourilor pentru un copil, fie că este al tău, fie că este o nepoată sau copilul celei mai bune prietene, este un prilej de bucurie și te încarcă cu emoție, astfel că este important să alegi ceva reprezentativ pentru vârsta sărbătoritului. Ne-am gândit să îți dăm o mână de ajutor și să îți prezentăm cele mai inspirate cadouri aniversare pentru copii.

 

cadouri aniversare pentru copii

 

Idei de cadouri aniversare pentru copii - o brățară din aur

 

Un cadou din suflet pe care îl poți oferi cu ocazia sărbătoririi unui copil este o brățară din aur, gravată cu numele său sau un pandantiv personalizat, care simbolizează o poveste.

 

cadouri pentru bebe bratara aur

 

Idei de cadouri aniversare pentru copii - ramă foto

 

O ramă foto deosebită sau un album foto va fi îndrăgit de întreaga familie, pentru că unele fotografii merită printate și păstrate mereu la vedere.

 

cadouri bebelus album foto

 

Cadouri pentru aniversari. Alege un cadou care se va menține în timp

 

Un cadou inspirat este unul care se menține în timp, care transmite emoții și care spune o poveste. Astfel, indiferent de alegerea pe care o faci, gândește-te că trebuie să fie un cadou care nu își va pierde niciodată semnificația sau valoarea, nici pentru tine, nici pentru persoana căreia vrei să-i faci o surpriză.

 

Surse foto:

 

https://www.piqsels.com/

https://www.piqsels.com/

https://www.piqsels.com/

https://www.piqsels.com/

https://www.piqsels.com/

https://www.piqsels.com/

https://www.piqsels.com/

https://www.piqsels.com/

https://www.piqsels.com/

https://www.piqsels.com/

https://www.aursiargintaec.ro/

https://www.aursiargintaec.ro/

https://www.aursiargintaec.ro/

https://www.aursiargintaec.ro/

 

 

Articole similare:

Cum verifici o bijuterie?

Cum verifici o bijuterie?

Aliajele din zilele noastre sunt din ce în ce mai fine și imită aproape identic aurul galben sau aurul alb. Și nu ar fi de mirare să te confrunți cu problema bijuteriilor false chiar și în magazinele fancy și pretențioase. Acesta este și motivul...

Idei cadouri aniversare cuplu

Idei cadouri aniversare cuplu

Îndrăgostiții încearcă întotdeauna să profite de diferite ocazii pentru a-și face partenerul de viață să se simtă special și pentru a condimenta relația. Cu atât mai mult când vine vorba despre aniversările de cuplu, ei se...

Ce trebuie să știi despre bijuteriile din aur pentru copii pe care i le oferi puiului tău?

Ce trebuie să știi despre bijuteriile din aur pentru copii pe care i le oferi puiului tău?

Fie că ești în căutarea unui cadou de botez, unul pentru aniversare sau, pur și simplu, vrei să îi oferi celui mic o amintire neprețuită, există o bijuterie din aur pentru fiecare ocazie. Iubirea pe care i-o porți te va face să alegi o bijuterie...

Totul despre piercingul în ureche: Tipuri și Modele de cercei din aur

Totul despre piercingul în ureche: Tipuri și Modele de cercei din aur

Piercingul în ureche este printre cele mai populare. Acest trend a luat amploare în ultimele decenii, fapt care nu este deloc de contestat, dacă luăm în calcul tipurile de piercing pe care artiștii moderni le poartă. Mai mult, piercingurile în...

Loading...