pin

Cruciulițe de aur: Semnificații și Cui să le Oferi?

Cruciulițe de aur: Semnificații și Cui să le Oferi?

Cruciulița de aur reprezintă, poate, cea mai purtată bijuterie. Indiferent de orientarea religioasă, cruciulițele de aur au căpătat notorietate atât în rândul femeilor, cât și a bărbaților. Chiar și vedetele internaționale sunt surprinse adesea purtând pandantive cruciulițe de aur. Această modă a fost adoptată rapid de tot mai mulți iubitori de bijuterii din aur, deoarece există multe modele de medalioane de aur cu cruciuliță foarte ușor de asortat ținutelor de zi cu zi. 

În același timp, o cruciuliță de aur simbolizează un cadou special pentru cei dragi. Dar până să aflăm cui putem oferi un pandantiv cu iconiță de aur, se cuvine să știm ce semnificații poartă cruciulițele de aur. Ești pregătit? 

Ce semnificații poartă cruciulițele de aur? 

Strâns legate de credința ortodoxă, pandantivele de aur cu cruciuliță simbolizează mai mult decât apropierea de divinitate. Semnul crucii a fost asociat din cele mai vechi timpuri cu uniunea, speranța, dragostea pentru aproape sau protecția de duhurile rele. Mai mult, în sens creștin, cruciulița de aur purtată la gât semnifică voința ființei de a se salva de la moarte sau de a fi ocrotită permanent de puterea demiurgică. 

Dacă ne abatem de la valențele ortodoxe, când alegi să porți cruciulițele de aur este semnul stabilității și a împăcării cu sine. Desigur, multe modele de cruciulițe de aur sunt încrustate cu pietre prețioase. Acest lucru le face să fie și mai apreciate. 

Având în minte semnificațiile unei cruciulițe de aur, te gândești cui poți oferi cadou pandantive de aur cu cruciulițe.

Îți spunem noi! Continuă să citești!

 

Cruciulițe de aur pentru copii

 

Cadoul perfect pentru botez nu există... până când descoperi modele de cruciulițe de aur pentru copii. Să oferi cruciulițe de aur sfințite la botez este un gest pur, plin de însemnătate religioasă. Se potrivește perfect evenimentului. Iar cruciulița de aur pentru copii va rămâne o amintire eternă pentru noul membru al familiei. 

 

Cruciulițe de aur pentru doamne

 

Femeile iubesc bijuteriile de aur indiferent de forma lor. Fie că vrei să îți surprinzi mama, sora, bunica sau iubita cu un cadou splendid, pe site găsești zeci de modele de iconițe de aur sau cruciuliță aur damă. Și încă ceva... Ai văzut cruciulițele de aur personalizate la comandă care sunt acum în trend? 

 

Cruciulițe de aur pentru bărbați

 

Cine spune că bărbații nu poartă cruciulițe de aur 14K se înșală amarnic. Sau poate nu a văzut cruciulițe de aur bărbătești precum cele de pe site-ul nostru. Indiferent de ocazie, poți să oferi o cruciuliță de aur tătălui, bunicului, socrului sau soțului. Vor aprecia! Uite aici câteva modele de cruciulițe gravabile de aur pentru bărbați. 

Explorează categoria de Cruciulițe și Iconițe de Aur de pe site și alege un cadou făurit cu suflet!

Articole similare:

Cele mai frumoase simboluri și semnificații ale bijuteriilor din AUR 14K pentru a-ți completa stilul personal

Cele mai frumoase simboluri și semnificații ale bijuteriilor din AUR 14K pentru a-ți completa stilul personal

Nu am vrea tocmai să ne lăudăm, DAR suntem bucuroși să îți spunem că după multe căutări am putea spune că am găsit cele mai frumoase simboluri și semnificații ale bijuteriilor din AUR 14K. De ce am pornit această căutare? Tocmai pentru a-ți da...

Turcoaz (piatra semiprețioasă): Proprietăți, Semnificație și Cum Să o Porți

Turcoaz (piatra semiprețioasă): Proprietăți, Semnificație și Cum Să o Porți

Cunoscută și sub denumirea de Peruzea , piatra de turcoaz se numără printre cele mai vechi pietre semiprețioase a căror valoare a fost recunoscută. Turcoazul este o piatră populară, care și-a făcut loc în multe culturi. Spre exemplu, în...

Bijuterii cu simbol familie cadou din AUR 14K

Bijuterii cu simbol familie cadou din AUR 14K

Mămici, tătici, copii și bunici, fiecare zi este un prilej să sărbătorim familia. Dar asta nu înseamnă că nu există totuși o zi aparte în care să ne arătăm aprecierea. Ziua Internațională a Familiei se sărbătorește anual pe data de 15...

Cum alegi pandantivul: semnificațiile simbolurilor de pe ele

Cum alegi pandantivul: semnificațiile simbolurilor de pe ele

Alegerea colierului pe care îl porți nu este deloc întâmplătoare, cu atât mai mult cea a pandantivului care stă la baza lănțișorului. Lucrat în aur galben, alb sau roz, lănțișorul îmbracă perfect gâtul și subliniază...

produse recomandate

Daca ai nevoie de un cadou pentru persoana iubita si nu stii ce sa alegi, lasa-te inspirat de cele mai cautate bijuterii de pe site-ul nostru. Fie ca este vorba de inele de logodna, cercei, bratari, pandantive, lanturi, brose, butoni, ace de cravata, ceasuri, coliere, seturi, te poti baza pe Aur si Argint AEC.

Loading...