pin

Cruciulițe de aur: Semnificații și Cui să le Oferi?

Cruciulițe de aur: Semnificații și Cui să le Oferi?

Cruciulița de aur reprezintă, poate, cea mai purtată bijuterie. Indiferent de orientarea religioasă, cruciulițele de aur au căpătat notorietate atât în rândul femeilor, cât și a bărbaților. Chiar și vedetele internaționale sunt surprinse adesea purtând pandantive cruciulițe de aur. Această modă a fost adoptată rapid de tot mai mulți iubitori de bijuterii din aur, deoarece există multe modele de medalioane de aur cu cruciuliță foarte ușor de asortat ținutelor de zi cu zi. 

În același timp, o cruciuliță de aur simbolizează un cadou special pentru cei dragi. Dar până să aflăm cui putem oferi un pandantiv cu iconiță de aur, se cuvine să știm ce semnificații poartă cruciulițele de aur. Ești pregătit? 

Ce semnificații poartă cruciulițele de aur? 

Strâns legate de credința ortodoxă, pandantivele de aur cu cruciuliță simbolizează mai mult decât apropierea de divinitate. Semnul crucii a fost asociat din cele mai vechi timpuri cu uniunea, speranța, dragostea pentru aproape sau protecția de duhurile rele. Mai mult, în sens creștin, cruciulița de aur purtată la gât semnifică voința ființei de a se salva de la moarte sau de a fi ocrotită permanent de puterea demiurgică. 

Dacă ne abatem de la valențele ortodoxe, când alegi să porți cruciulițele de aur este semnul stabilității și a împăcării cu sine. Desigur, multe modele de cruciulițe de aur sunt încrustate cu pietre prețioase. Acest lucru le face să fie și mai apreciate. 

Având în minte semnificațiile unei cruciulițe de aur, te gândești cui poți oferi cadou pandantive de aur cu cruciulițe.

Îți spunem noi! Continuă să citești!

 

Cruciulițe de aur pentru copii

 

Cadoul perfect pentru botez nu există... până când descoperi modele de cruciulițe de aur pentru copii. Să oferi cruciulițe de aur sfințite la botez este un gest pur, plin de însemnătate religioasă. Se potrivește perfect evenimentului. Iar cruciulița de aur pentru copii va rămâne o amintire eternă pentru noul membru al familiei. 

 

Cruciulițe de aur pentru doamne

 

Femeile iubesc bijuteriile de aur indiferent de forma lor. Fie că vrei să îți surprinzi mama, sora, bunica sau iubita cu un cadou splendid, pe site găsești zeci de modele de iconițe de aur sau cruciuliță aur damă. Și încă ceva... Ai văzut cruciulițele de aur personalizate la comandă care sunt acum în trend? 

 

Cruciulițe de aur pentru bărbați

 

Cine spune că bărbații nu poartă cruciulițe de aur 14K se înșală amarnic. Sau poate nu a văzut cruciulițe de aur bărbătești precum cele de pe site-ul nostru. Indiferent de ocazie, poți să oferi o cruciuliță de aur tătălui, bunicului, socrului sau soțului. Vor aprecia! Uite aici câteva modele de cruciulițe gravabile de aur pentru bărbați. 

Explorează categoria de Cruciulițe și Iconițe de Aur de pe site și alege un cadou făurit cu suflet!

Articole similare:

Brățară cu biluțe din aur: Modele și Cum să le porți?

Brățară cu biluțe din aur: Modele și Cum să le porți?

Poate părea simplă. Dar o brățară cu biluțe din aur strălucește mai tare ca oricând atunci când o asortezi așa cum se cuvine. Fie că vorbim de brățări cu biluțe din aur 14K pentru damă sau bărbați, există o varietate de modele pe care...

Peach Fuzz: Culoarea anului 2024 și cum o accesorizezi?

Peach Fuzz: Culoarea anului 2024 și cum o accesorizezi?

Peach Fuzz este culoarea anului 2024 și vine cu o serie trenduri de accesorizare. Pe care neapărat trebuie să le cunoști, dacă vrei să întorci toate privirile.   Ce bijuterii porți la ținutele în nuanța Peach Fuzz, cum te definește...

Idei de cadouri de 8 Martie

Idei de cadouri de 8 Martie

Martie este luna dedicată femeilor, fie că vorbim despre iubită, soție, o bună prietenă, o colegă de la birou, despre mamă ori despre soră. Fiecare în parte merită un cadou special de 8 Martie, un cadou care să simbolizeze grija și dragostea pe care...

10 lucruri pe care nu le știai despre bijuteriile de aur din colecțiile AEC

10 lucruri pe care nu le știai despre bijuteriile de aur din colecțiile AEC

Oriunde dai click pe site ți se dezvăluie modele inedite din colecțiile de bijuterii de aur AEC. Cercei de aur, inele de aur cu charm, lănțișoare cu pandantive de aur sau bijuterii gravabile de aur sunt doar câteva dintre categoriile care îți vor...

produse recomandate

Daca ai nevoie de un cadou pentru persoana iubita si nu stii ce sa alegi, lasa-te inspirat de cele mai cautate bijuterii de pe site-ul nostru. Fie ca este vorba de inele de logodna, cercei, bratari, pandantive, lanturi, brose, butoni, ace de cravata, ceasuri, coliere, seturi, te poti baza pe Aur si Argint AEC.

WhatsApp
Loading...