pin

Cum contribuie bijuteriile la starea ta de bine

Autor: Andreea T.
Cum contribuie bijuteriile la starea ta de bine

Timeless beauty, asta gândim ori de câte ori vedem o bijuterie deosebită, dat fiind faptul că aurul a fost unul dintre primele metale descoperite și, în prezent, bijuteriile din aur și argint rămân unele dintre cele mai populare, datorită aspectului, semnificațiilor cu care sunt asociate, dar și datorită felului în care acestea ne pot influența starea de bine.

 

La ce ne referim când spunem că bijuteriile ne pot influența starea de bine? Află că, așa cum piesele vestimentare pe care le porți îți pot influența starea de spirit, la fel o pot face și bijuteriile, cu atât mai mult cu cât aurul este un metal recunoscut pentru proprietățile sale benefice. Dar haide să povestim mai pe îndelete despre proprietățile acestor metale. 

 

Bijuteriile și starea de spirit 

 

Bijuteriile au un farmec aparte, atrag toate privirile și reprezintă un accesoriu cheie în completarea oricărei ținute. Însă acestea reprezintă mult mai mult decât atât: acestea nu sunt doar o încântare pentru privitor, ci stârnesc în rândul purtătorului sentimente de fericire și încredere în sine, motiv pentru care îndrăznim să spunem că bijuteriile contribuie semnificativ la starea ta de bine. 

 

Stresul este la ordinea zilei și, de cele mai multe ori, este imposibil să îl ținem în frău, mai ales că, pe parcursul zilei, pot apărea situații care să îți provoace stări neplăcute. Ei bine, aurul purtat direct pe piele contribuie la reglarea presiunii arteriale și la calmarea organismului, iar asta nu o spunem noi, ci studiile realizate de-a lungul timpului pe acest metal prețios. Așadar, poți opta pentru un lănțișor din aur sau poți alege o brățară din aur pe care să le porți direct pe piele, care nu doar că vor arăta spectaculos la linia gâtului și la încheietura mâinii, dar îți vor oferi și o stare de liniște. 

 

Screenshot 2021-04-15 at 11.08.16

 

Ce impact au bijuteriile asupra stării de bine 

 

Bijuteriile din aur și argint absorb energia negativă, îmbunătățind starea de bine a purtătorului și accentuându-i emoțiile pozitive. Purtată zilnic la încheietura mâinii, o brățară din aur  cu un pandantiv ce simbolizează copacul vieții îți va oferi calmitate, energie bună și o stare de liniște, reducând nervozitatea, stresul și senzația de iritabilitate.

 

Screenshot 2021-04-15 at 11.11.34

 

Am stabilit deja că bijuteriile pe care le porți îți pun în valoare frumusețea, iar asta vine la pachet cu un alt beneficiu pe care acestea ți-l oferă, și anume: bijuteriile îți oferă un plus de senzualitate și rafinament, iar tu vei radia, atât la interior, cât și la exterior. 

Știai că bijuteriile sporesc și puterea intuitivă? Purtate zilnic, bijuteriile din aur și argint accentuează capacitatea de concentrare, dar au efecte multiple și asupra intuiției, oferind acea susținere emoțională și permițându-ți să  intuiești mult mai clar anumite aspecte.

Până la urmă, toți ne dorim să dobândim acea stare de bine și de fericire, nu-i așa? Începe prin a purta bijuteriile potrivite!

 

Articole similare:

GHID: Cum să alegi bijuterii din aur cadou pentru copii de 1 Iunie?

GHID: Cum să alegi bijuterii din aur cadou pentru copii de 1 Iunie?

E o lume colorată în care vei găsi numai… bijuterii din aur pentru copii. Ziua celor care ne aduc zâmbetul pe buze mereu se apropie. 1 Iunie este ocazia perfectă să îi oferi copilului tău un cadou atemporal din AUR 14K sub forma unei...

Cadouri inspirate pentru bărbații dragi din viața ta: soț, tată, frate

Cadouri inspirate pentru bărbații dragi din viața ta: soț, tată, frate

Fie că este Paștele, Crăciunul sau ziua lui, alegerea cadoului ideal pentru un bărbat se poate dovedi adesea o adevărată provocare. Acest lucru se întâmplă frecvent, deoarece gusturile bărbaților importanți din viața ta, fie că ne referim la...

5 bijuterii cadou personalizate din aur 14K pentru cei dragi

5 bijuterii cadou personalizate din aur 14K pentru cei dragi

Bijuterii din aur personalizate cu nume sau simbolurile preferate, bijuterii gravate din aur sau bijuterii din aur unicat sunt printre cele mai căutate și apreciate idei de cadou. Fie că vrei să le oferi celor dragi ori vrei să îți porți amintirile la...

Bijuterii infinit și semnificațiile lor

Bijuterii infinit și semnificațiile lor

Dintre toate, dragostea pentru ele e infinită. De bijuteriile din aur vorbim, dar nu de oricare, ci cele care poartă cel mai cunoscut simbol din lume. Bijuteriile cu infinit sunt o declarație a statorniciei și a nemărginirii, asemenea pasiunii noastre pentru...

produse recomandate

Daca ai nevoie de un cadou pentru persoana iubita si nu stii ce sa alegi, lasa-te inspirat de cele mai cautate bijuterii de pe site-ul nostru. Fie ca este vorba de inele de logodna, cercei, bratari, pandantive, lanturi, brose, butoni, ace de cravata, ceasuri, coliere, seturi, te poti baza pe Aur si Argint AEC.

Loading...