Cum contribuie bijuteriile la starea ta de bine

Cum contribuie bijuteriile la starea ta de bine

Timeless beauty, asta gândim ori de câte ori vedem o bijuterie deosebită, dat fiind faptul că aurul a fost unul dintre primele metale descoperite și, în prezent, bijuteriile din aur și argint rămân unele dintre cele mai populare, datorită aspectului, semnificațiilor cu care sunt asociate, dar și datorită felului în care acestea ne pot influența starea de bine.

 

La ce ne referim când spunem că bijuteriile ne pot influența starea de bine? Află că, așa cum piesele vestimentare pe care le porți îți pot influența starea de spirit, la fel o pot face și bijuteriile, cu atât mai mult cu cât aurul este un metal recunoscut pentru proprietățile sale benefice. Dar haide să povestim mai pe îndelete despre proprietățile acestor metale. 

 

Bijuteriile și starea de spirit 

 

Bijuteriile au un farmec aparte, atrag toate privirile și reprezintă un accesoriu cheie în completarea oricărei ținute. Însă acestea reprezintă mult mai mult decât atât: acestea nu sunt doar o încântare pentru privitor, ci stârnesc în rândul purtătorului sentimente de fericire și încredere în sine, motiv pentru care îndrăznim să spunem că bijuteriile contribuie semnificativ la starea ta de bine. 

 

Stresul este la ordinea zilei și, de cele mai multe ori, este imposibil să îl ținem în frău, mai ales că, pe parcursul zilei, pot apărea situații care să îți provoace stări neplăcute. Ei bine, aurul purtat direct pe piele contribuie la reglarea presiunii arteriale și la calmarea organismului, iar asta nu o spunem noi, ci studiile realizate de-a lungul timpului pe acest metal prețios. Așadar, poți opta pentru un lănțișor din aur sau poți alege o brățară din aur pe care să le porți direct pe piele, care nu doar că vor arăta spectaculos la linia gâtului și la încheietura mâinii, dar îți vor oferi și o stare de liniște. 

 

Screenshot 2021-04-15 at 11.08.16

 

Ce impact au bijuteriile asupra stării de bine 

 

Bijuteriile din aur și argint absorb energia negativă, îmbunătățind starea de bine a purtătorului și accentuându-i emoțiile pozitive. Purtată zilnic la încheietura mâinii, o brățară din aur  cu un pandantiv ce simbolizează copacul vieții îți va oferi calmitate, energie bună și o stare de liniște, reducând nervozitatea, stresul și senzația de iritabilitate.

 

Screenshot 2021-04-15 at 11.11.34

 

Am stabilit deja că bijuteriile pe care le porți îți pun în valoare frumusețea, iar asta vine la pachet cu un alt beneficiu pe care acestea ți-l oferă, și anume: bijuteriile îți oferă un plus de senzualitate și rafinament, iar tu vei radia, atât la interior, cât și la exterior. 

Știai că bijuteriile sporesc și puterea intuitivă? Purtate zilnic, bijuteriile din aur și argint accentuează capacitatea de concentrare, dar au efecte multiple și asupra intuiției, oferind acea susținere emoțională și permițându-ți să  intuiești mult mai clar anumite aspecte.

Până la urmă, toți ne dorim să dobândim acea stare de bine și de fericire, nu-i așa? Începe prin a purta bijuteriile potrivite!

 

Articole similare:

Brățările cu șnur roșu: ce semnificație au, cum le porți și cum alegi pandantivul care te definește

Brățările cu șnur roșu: ce semnificație au, cum le porți și cum alegi pandantivul care te definește

Brățările cu șnur au devenit, de-a lungul timpului, un accesoriu must have, iar femei din întreaga lume, dar și bărbați, aleg să își accesorizeze încheietura mâinii cu brățări cu șnur. Cum le porți, ce semnifică fiecare culoare a...

Cum îți alegi bijuteriile în funcție de stilul vestimentar

Cum îți alegi bijuteriile în funcție de stilul vestimentar

Să compui ținuta perfectă nu e deloc ușor, cu atât mai mult cu cât aceasta trebuie să fie atât confortabilă, cât și frumoasă. Și, unde mai pui că orice ținută reușită nu este completă fără accesoriile potrivite, care să...

Ghidul pietrelor prețioase: culori și semnificații

Ghidul pietrelor prețioase: culori și semnificații

Încă din cele mai vechi timpuri, pietrele prețioase au fermecat și au impresionat popoare întregi, prin strălucirea și prin culorile lor spectaculoase. Au contribuit la crearea unor universuri magice, iar zeii le-au atribuit semnificații care de care...

Aur alb sau galben - care este mai prețios?

Aur alb sau galben - care este mai prețios?

Bijuteriile vor rămâne întotdeauna un dar de suflet, pe care îl oferim persoanelor care joacă un rol important în viața noastră, dar care, mai ales, ocupă un loc cu totul și cu totul special în inima noastră. Aurul rămâne unul...

produse recomandate

Daca ai nevoie de un cadou pentru persoana iubita si nu stii ce sa alegi, lasa-te inspirat de cele mai cautate bijuterii de pe site-ul nostru. Fie ca este vorba de inele de logodna, cercei, bratari, pandantive, lanturi, brose, butoni, ace de cravata, ceasuri, coliere, seturi, te poti baza pe Aur si Argint AEC.
Loading...