Cosul de cumparaturi

Nu aveti produse in cos.

Două metode prin care pot fi personalizate bijuteriile din aur

Doua metode prin care pot fi personalizate bijuteriile din aur

Dacă stăm de vorbă cu mamele noastre, descoperim că poartă inelul de logodnă de ani buni, iar el continuă să arate impecabil. Cu alte cuvinte, aurul reușește să treacă proba timpului cu grație, acesta fiind și motivul principal pentru care îl alegem când oferim o bijuterie oamenilor dragi sufletului nostru sau când ne facem chiar nouă un cadou. În general, o bijuterie din aur marchează un moment semnificativ din viață - a noastră sau a persoanei căreia i-o dăruim, lucru de care îți sugerăm să ții cont, pe lângă calitatea și rezistența în timp a acestui metal prețios. 

O bijuterie va avea o valoare sentimentală și mai mare în momentul în care decizi să o personalizezi, pentru că ori de câte ori o vei privi, îți vei aminti de un anumit moment sau de cineva drag. Iată, așadar, cum pot fi personalizate bijuteriile din aur, serviciu pe care și noi îl oferim cu drag și cu profesionalism clienților noștri: 

 

Gravura

Fie că îți dorești să îți gravezi numele pe bijuteria din aur preferată, fie că ai descoperit un citat care ți-a plăcut atât de mult, încât acum simți nevoia să îl porți cu tine peste tot, gravura este metoda de personalizare care răspunde nevoilor tale. De altfel, este o alegere inspirată pentru multe ocazii speciale. De exemplu, poți alege împreună cu partenerul tău/partenera ta de viață un text pe care v-ar plăcea să îl aveți gravat pe verighete. Poate fi vorba doar de inițialele numelor voastre, în caz că vă doriți ceva cât mai simplu. Pe de altă parte, puteți opta pentru un citat care să devină un simbol al iubirii voastre. 

De asemenea, poți să-i dăruiești și copilului tău o bijuterie gravată, când împlinește 18 ani, de exemplu. Optează pentru un text pe care să știi că îl va citi întotdeauna cu drag. Poate fi un citat care să îl inspire, un vers care îi place sau un cuvânt care să-l ghideze în viață. Astfel, ori de câte ori va atinge bijuteria sau se va uita la ea, își va aminti de mesajul pe care i l-ai transmis într-un moment esențial din viață.

 

Fotogravura

Fotogravura este metoda de personalizare ideală pentru cei care își doresc să poarte cu ei imaginea unei persoane importante pentru ei. Fotografia cu celălalt este, pentru mulți dintre noi, binevenită în momentele mai dificile din viață sau în clipele în care ni se face dor de el. Astfel, privind bijuteria pe care o avem pretutindeni, dorul ni se va mai alina și ne vom simți mai aproape de celălalt. 

Fotogravura este, în același timp, o alegere inspirată și în momentele de bucurie din viața noastră, a ta. De pildă, atunci când știi că ți-ai găsit sufletul pereche și îți dorești să îl ai tot timpul lângă tine, ai putea purta o bijuterie din aur cu fotografia lui. Suntem convinși că vei zâmbi ori de câte ori te vei uita la ea, iar în momentul următor îl vei suna, chiar dacă mai este doar puțin timp până vă veți revedea. De asemenea, și nașterea copilului este un moment important din viață, în care simți că iubirea de părinte este infinită. O poți concretiza gravând imaginea micuțului pe una dintre bijuteriile tale. 

 

O bijuterie din aur va rămâne întotdeauna un dar cu valoare sentimentală. O bijuterie personalizată din aur, însă, își poate dubla valoarea sentimentală, dacă alegi un text sau o imagine dragă sufletului tău.

Cadouri inspirate pentru bărbații dragi din viața ta: soț, tată, frate

Cadouri inspirate pentru bărbații dragi din viața ta: soț, tată, frate

Fie că este Paștele, Crăciunul sau ziua lui, alegerea cadoului ideal pentru un bărbat se poate dovedi adesea o adevărată provocare. Acest lucru se întâmplă frecvent, deoarece gusturile bărbaților importanți din viața ta, fie că ne referim la...

Lănțișoare și pandantive: cum le alegi pe cele perfecte, care să te diferențieze

Lănțișoare și pandantive: cum le alegi pe cele perfecte, care să te diferențieze

Colierele îmbracă perfect gâtul, însă, înainte de a alege să porți un lănțișor, există câteva aspecte de care trebuie să ții cont. Lanț subțire sau unul format din mai multe rânduri? Aur alb, aur galben sau aur roz?...

Brățările cu șnur roșu: ce semnificație au, cum le porți și cum alegi pandantivul care te definește

Brățările cu șnur roșu: ce semnificație au, cum le porți și cum alegi pandantivul care te definește

Brățările cu șnur au devenit, de-a lungul timpului, un accesoriu must have, iar femei din întreaga lume, dar și bărbați, aleg să își accesorizeze încheietura mâinii cu brățări cu șnur. Cum le porți, ce semnifică fiecare culoare a...

Cerceii de aur - de când se poartă și ce reprezintă în zilele noastre

Cerceii de aur - de când se poartă și ce reprezintă în zilele noastre

Aurul a fost întotdeauna considerat cel mai prețios metal. De la civilizațiile antice și până la cele moderne, acest metal prețios a simbolizat statutul și frumusețea. Acesta este iubit și apreciat în întreaga lume, din motive...

Loading...