Cosul de cumparaturi

Nu aveti produse in cos.

Ce brățări se poartă în 2019

Ce bratari se poarta ?n 2019

Într-o lume dominată de trenduri, bijuteriile reprezintă elementul indispensabil pentru a crea o tinută elegantă și rafinată, în orice moment al zilei și sunt folosite atât ca accesoriu de înfrumusețare, dar și ca modalitate de impunere în anumite grupuri sociale.

Tocmai pentru că regulile în modă se schimbă de la un sezon la altul, trebuie să ne asigurăm că le respectăm întocmai, astfel, ceea ce astăzi este ,,la modă”, mâine poate fi considerat demodat. Iar bijuteriile sunt o parte esențială din orice ținută, care, în funcție de modul de accesorizare, se poate transforma într-o adevărată apariție ori, din contră, într-o catastrofă.

De la o ținută lejeră, de zi și până la una extravagantă, de seară, bijuteriile creează o abordare statement, ce mizează pe accesorii grandioase, de influențe baroce, bazată pe metale precum aur, argint ori pietre prețioase. Astfel, orice ținută capătă, cu accesoriul potrivit, valențe noi, cu atât mai mult cu cât se promovează imaginea unei femei puternice, încrezătoare, care nu se teme să-și expună latura creativă.

 

Brățări de aur la modă

Toate accesoriile la un loc? Niciodată! Dacă optăm pentru brățări de aur, renunțăm la cerceii supradimensionați, dacă spunem nu unui colier, atunci alegem o brățară. Ne dorim să radiezi, nu să te transformi într-un suport pentru bijuterii.

Brățările la modă în acest sezon sunt cele îndrăznețe, care sparg tiparul prin dimensiune, prin aerul sofisticat și elegant și prin aspectul nonconformist și s-au transformat, în ultimul timp, în adevărate piese de rezistență în colecția de bijuterii a oricărei femei. În plus, dacă celelalte accesorii sunt mai puțin expuse, brățările le vezi și te bucuri de frumusețea lor tot timpul.

Materialul principal din care sunt realizate brățările la modă pentru acest an sunt aurul și argintul, urmate de pielea naturală, pentru un look minimalist.

Bratara semi-fixa aur galben zirconia verde

Podiumurile de modă, dominate de brățări masive din aur

Cu cât mai opulente, cu atât mai bine! Cu cât mai multe zale, cu atât mai apreciate! Asta pare să transmită marile podiumuri fashion din întreaga lume, prin ținutele accesorizate cu brățări fixe de aur, purtate peste mâneca unei rochii.

Și, de ce nu ar alege marile case de modă să accesorizeze ținutele cu brățări metalice, dacă până și prințesele razboince purtau accesorii masive pe întreg antebrațul? Iar mesajul este unul cât se poate de simplu: femeile sunt pregătite, oricând, de luptă!

 

Brățări mobile din aur, pentru un efect chic

Argintii, aurii sau în nuanța aurului roz, brățările mobile sunt extrem de versatile, iar acesta este, fără doar și poate, un avantaj incontestabil, în fața altor accesorii din aceeași categorie. Nu atât de opulente precum cele masive, însă extrem de chic și de softisticate, brățările mobile pot fi purtate atât la un look casual, dar și la unul office, fiind ușoare și delicate, astfel că nu îți îngreunează mișcările și aproape că nu le simți pe încheietura mâinii.

Așadar, fiți îndrăznețe și adoptați stilul propus de designeri. Veți capta atenția pretutindeni și veți învăța să vă puneți în valoare creativitatea și feminitatea.

Brățările cu șnur roșu: ce semnificație au, cum le porți și cum alegi pandantivul care te definește

Brățările cu șnur roșu: ce semnificație au, cum le porți și cum alegi pandantivul care te definește

Brățările cu șnur au devenit, de-a lungul timpului, un accesoriu must have, iar femei din întreaga lume, dar și bărbați, aleg să își accesorizeze încheietura mâinii cu brățări cu șnur. Cum le porți, ce semnifică fiecare culoare a...

Idei pentru petrecerea burlacitelor - cum sa faci alegeri inspirate

Idei pentru petrecerea burlacitelor - cum sa faci alegeri inspirate

  O petrecere a burlăcițelor este, cu siguranță, un moment deosebit în viața unei femei, așa că ar fi bine ca evenimentul să fie o poveste de succes, atât pentru gazdă, cât și pentru invitatele ei. Locația aleasă, tematica,...

Ghidul pietrelor prețioase: culori și semnificații

Ghidul pietrelor prețioase: culori și semnificații

Încă din cele mai vechi timpuri, pietrele prețioase au fermecat și au impresionat popoare întregi, prin strălucirea și prin culorile lor spectaculoase. Au contribuit la crearea unor universuri magice, iar zeii le-au atribuit semnificații care de care...

Istoria brățării: ce semnificație avea pe vremuri și sub ce tipuri o găsești azi

Istoria brățării: ce semnificație avea pe vremuri și sub ce tipuri o găsești azi

Bijuteriile au avut, de-a lungul timpului, atât rolul de a înfrumuseța look-ul oricărei femei care apelează la accesorizarea unei ținute, dar și de a contura și de a manifesta personalitatea celor care le poartă. Ce ar fi o ținută impecabilă fără...

Loading...